Emenems
Fanka BB :)
No to krotko - fasola 1cm, ciałko żółte 4mm serducho wali jest ok 
Pożegnaliśmy sie w mega miłej atmosferze ze wszystkimi tam, nawet jedna pielęgniarka przyszła specjalne ogladac nasze dziecię
bo czuje do nas sentyment bo pochodzi z naszej wiochy.
Nazwiazujac do kontrowersji wokół in vitro, czy religii w szole czy diety atkinsa - zawsze znajdzie sie ktos kto ma inne zdanie niz ja i wazne by se soba byc w zgodzie.
Jakos nie zauważyłam zeby personel mojej kliniki miał jakies problemy moralno etyczne hahaah
Pożegnaliśmy sie w mega miłej atmosferze ze wszystkimi tam, nawet jedna pielęgniarka przyszła specjalne ogladac nasze dziecię
Nazwiazujac do kontrowersji wokół in vitro, czy religii w szole czy diety atkinsa - zawsze znajdzie sie ktos kto ma inne zdanie niz ja i wazne by se soba byc w zgodzie.
Jakos nie zauważyłam zeby personel mojej kliniki miał jakies problemy moralno etyczne hahaah
ostatnio oglądałam program jak to "lekarze' są przeciw aborcji. W programie brał udział jakiś prof. z szpitala onkologicznego który z wielu powodów przeprowadza aborcje ze wskazaniem medycznym. No i pani z jakiegoś zadupia przeciwko aborcji w ogóle. Gościu do niej z faktami argumentami a ona tylko o Bogu i etyce. Nawet jak jej powiedział, ze w przypadku czerniaka jak pacjentka jest w ciąży to on ja po wizycie kładzie na stól, bo za dwa tygodnie może jej nie być
, to ona i tak swoje. Szkoda gadać, a PIS już do konstytucji się dobiera, zobaczymy czy to tylko robienie dobrze ich katolickim wyborcom czy naprawdę zmienia konstytucje, bo jak to rusza to zablokują dalszym partiom jakiekolwiek ruchy.
Nie korzystajmy z "diabelskich praktyk" - to z komentarzy pod artykułem. I ten gniot jak czytasz Politka, logo się zgadza, i se myślę no nie naszą bezstronna politykę już opanował PiS a tu przyglądam się "wPolityce" logo dość podobne, ale jakość informacji godna pożałowania.