reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje Wam;)
Szkrabek na telefonie nie widze stopek:p

Kate boje sie, co zobacze w 6dpt.. chociaż jesli bedzie <0,1 to i tak juz nic nie urośnie...

Zobaczymy jak sie wszystko w mojej glowie bedzie ukladac.. yhh.. nudzi mi się juz w domu:/

reklama
Hej!
A ja dziewczyny zamierzam testować 8dpt, czyli przyszły piątek. Wcześniej się boję, a tak pożyję w błogiej nieświadomości.
Dziś ćmi mnie podbrzusze jak na @. Do tego co jakiś czas strasznie kuje mnie w lewym jajniku. Czy to od leków czy coś się już dzieje? Mam nadzieję, że nie dostanę zaraz @, bo ostatnio dostałam po 22, a dziś mam 21 dc. A jeszcze poprzednio dostawałam 23-24 dc. Bo jak dostanę to już będzie pozamiatane, no nie?
Fajnie wreszcie wiedzieć przez co i Wy przechodziłyście :D Jakie to uczucie itd, hehe.

A wiecie, patrzyłam w swoje notatki i punkcję miałam 18 marca, a transfer 18 czerwca :D

Hess ja tez chyba poczekam do 8, bo boje sie..
Ten bol, jak na @, towarzyszyl mi ostatnio do momentu, kiedy odstawiłam leki wiec nie niepokoj się:) chyba kazda tak cmilo, bardziej lub mniej:) ^^

To nie moze byc zbieg okoliczności z tymi datami ^^ ♡♡

Hess, niebajka za jakieś 7 dni się dowiecie czy to leki czy kropek:-p na razie proszę się nie nastawiać na tak ani na nie. Relanium, magnez i nospe biore? te dwa dni są najistotniejsze bo teraz zaczyna się implantacja. Nie kąpać się w gorącej wodzie tylko prysznic, nie nosić i wylegiwać się w łóżku. Najlepiej to nie myśleć:-p poza tym jak już kruszyny się odmroziły to dobrze o nich świadczy, mają wole walki:-p

Kate u mnie w klinice nie daja relanium:/ no-spe mam brac w razie skurczy. Dzisiaj ich nie mam, ale po Twoim poscie lyknelam nospe:p
Magnez biere:D
Aczkolwiek pierd olca juz dostaje w domu... yhh.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry