reklama

Kto po in vitro?

Bety72 podobno swiezy, dojrzaly ananas pomaga w zagniezdzeniu:) 2-3 plastry dziennie. Zmiekcza endometrium?
Wiele dziewczyn poleca, wiec wcinam:)
Edit: w ananasie znajdziemy bromeline/bromelaine - enzym, ktory udowodniono naukowo, ze pomaga w zagniezdzeniu. Najwiecej bromeliny znajduje sie w srodkowej, twardej czesci, ktora w owocach z puszki jest wycieta.

Ostatnia edycja:
reklama
Jak tam dziewczyny? Hess, Emenems?
Ps. Migrena nie odpuscila, musiałam poprosić koleżankę żeby załatwiła za mnie parę spraw, leżę i cierpię.... :( nie mogę nic jeść bo zaraz mi się na wymioty zbiera, że nie powiem nic o luteinie podjezykowej... :(

Hess kciuki dalej zacisniete:) niech Kropek pieknie sie rozgaszcza:)

Sykatynko bardzo Ci współczuję:( zwlaszcza tej lutki, bo u mnie wywoływała mdlosci, a co dopiero przy migrenie..
Nie masz mozliwosci zamienic ja na ten czas na dopochwowa?

Dziwczyny, zaleceń nie dostałam, musiałam się upomnieć i tylko tak mi lekarz powiedział, że mam brać leki jak dotychczas. Nic mi nie dołożył. A nie spytałam do kiedy relanium mam brać. Jak Wy bralyscie ? Weryfikacja i beta 12 dpt. Poczułam się nieco olana. Sam transfer był miły.

Hess, ja przy blastce weryfikacje mam zrobic w 10dpt, az sie zdziwilam, bo przy 3dniowym kazali mi zrobic w 14!!

Oczywiście pojde predzej, w 8dpt zeby zobaczyc czy cokolwiek tym razem sie zadzialo, bo poprzednio beta byla <0,1.. no i do pracy chce wrocic, wiec wole wiedzieć..

Z relanium uwazam, ze to zalezy od Twoich indywidualnych potrzeb:) jesli czujesz ze potrzebujesz-wez.

reklama
Hess - super! Masz kropka pod sercem. Zaciskam kciuki by został na 9 miesiący :tak: Relanium w ogóle nie brałam - dostałam tylko raz zastrzyk przed samym transferem i koniec.
Teraz masz się nie stresować i wypoczywać, a za 10-12 dni beta :-)

niebajka - dzięki za pamięć! A kiedy betujesz?

Emensems - super wieści - no maluch teraz będzie już dlugo pływał u Ciebie :-)

A ja wróciłam właśnie od lekarza i niestety krew mi się posypała - muszę łykać żelazo :-( ale za to mogę się kochać!!! Jupii!!! :biggrin2: i za miesiąc najprawdopodobniej odstawię zastrzyki - uff.
Słyszałam też serduszko malucha - aż się buzia sama śmieje :biggrin2:

Za miesiąc usg połówkowe :tak: czyli znów zobaczę maluszka! Same dobre wieści dzisiaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry