reklama

Kto po in vitro?

anemarie uff... myślałam że tylko ja tylko się tak bardzo nakręcam :rofl2: no to co za Ciebie też już kciuki zaciskam :) LIPIEC należy do WAS oł jeee:tak::tak::rofl2::tak:

Ja juz sie dosyc ponakrecalam,teraz staram sie pozostac na ziemi.Licze sie z tym ,ze bede jeszcze pare razy musiala zawalczyc,ale wiem ze warto :tak:duzo robie w tym kierunku,zobaczymy co pokaza wszystkie badania genetyczne na antyciala itp.Spoko.:tak:

reklama
anemarie czasami trudno jest racjonalnie myśleć i twardo stąpać po Ziemi bo chęć noszenia pod sercem CUDU jest ogromna i trzeba walczyć z całych sił mimo wszystko i wiadomo MY Wszystkie tutaj tę walkę wygramy !!!!!!!!!!!!:-)

Cześć dziewczyny,

mnie w niedzielę @ już nawiedziła. Boli i leci jak nie wiem co. Dziś idę na 20-tą do lekarza i zobaczymy co mi zaproponuje po nieudanym transferze.

We wtorek ostatni dzień zwolnienia, aż mi się w środę nie chce iść do roboty..... Nie chcem, alem muszę :-D

O matko Hess:/ walcz o swoje i nie daj sie zbyc!

Dziewczyny dostałam euthyrox 25mg, za miesiac kontrola z wynikami. Mam jeszcze zrobic przeciwciala:) do tego dieta. M.in. ograniczyc spozycie glutenu, soji, mleka, cukru itd..

niebajka, to malutka dawka :). Ja biorę 5 razy 100 mg i 2 razy 75 mg ;)
Lekarz nie zbywa, sądząc po czasie trwania wizyty. Może chciał mieć pewność, że się nikt nie spozni.

Hess malutka, no Ty to strasznie wiele tego zjadasz! :) coś tam juz czytalam wiec spidziewalam sie, ze tyle dostane :) za miesiąc sprawdzimy czy nie trzeba dołożyć ^^ najwazniejsze ze moge byc spokojna:)

Moze faktycznie tak lekarz kombinowal:) staram sie dotrwac do info od Ciebie, ale oko mi leci i nie obiecuje ze dam rade:p

reklama
Sykatynko jestem bardzo zadowolona! Dobrze mi polecono:) wlasnie zwerbowalam juz kolezanke na kolejna wizyte, bo zalila mi sie, ze jak wspominala swojemu endo o diecie, to na nia prychal:p a to faktycznie bardzo wazne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry