Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej kochane, mam znow problem.... okres przyszedl po luteinie normalnie i na czas dzis jest moj 5dc i od 2dc biore estrofem, za tydz nie caly czyli we wtorek mam wizyte przed transferem i bedzie to moj 10dc, no i tu wszystko graale wczoraj bolał mnie strasznie zab postanowilam isc do dentysty ....oczywiscie dentysta założył mi tzw trucizne i kazał przyjsc na wyleczenie 17.07 czyli bedzie to moj 13dc ...transfer pewnie bedzie kolo 16dc....czy mam isc do tego dentysty czy znieczulenie nic nie popsuje....niewiem juz
![]()

. Jak robiliśmy rekonesans klinik w W-wie to trafiliśmy do Sowińskiej bleee okropny babsztyl tak mnie nastraszyła, mojego M tez.Z drugiej strony może nie była hura optymistka i chciała nas przygotować na ten hardcore. Potem Invimed - omijac szerokim lukiem. No i wybraliśmy Invicte:-) ale dla was Novum zdecydowanie, oni specjalizują się w problemach kobiecych, tak jak mówiłam tam jest aktywacja oocytów, PGS ale nie ma PGD. Za to Invicta ma PGD, no i FAMSI z aktywacją plemników. Separacja jest w obydwu i warto wydać kasę jeżeli jesteście w kwiecie wieku.Madziula chłopak na 95% bo już antenkę widać było, ale połówkowe potwierdzi chociaż oględziny były w 18tc to raczej lekarka nie mogła się pomylić. Czułam wewnętrznie że będzie ptaszek, ale jeszcze liczyłam ze trafi się baba;-).
sykatynka to zgadzamy się co do jednego, że na pewno sobie poradziszA co do serduszek to jakby miało się zatrzymać to już by stanęło. Koło tego 12tc same te serduszka się nie zatrzymują, no chyba że ktoś ma poronienia nawykowe. Co jeżeli nawet w twoim przypadku cudownie zaistniejee, jest na to 3-5% szans
to masz clexane, encorton więc dzieciątko wypieszczone:-) i nic mu nie będzie, po 12tc powinnaś już się uspokoić po genetycznych. Ja tez jestem panikara, a może bardziej realistka
i po 12tc naprawdę ryzyko spada, jeżeli dziecko jest zdrowe.
annemarie musi się w końcu udać, a jak nie to nie wiadomo co Ci pisane. Czasem napisano dla nas inny scenariusz, to taka refleksja, nie mówię że tracę wiarę w twoje zarodeczki. Tylko mam w rodzinie małżeństwo, kobietka wzięła sobie za męża gościa który jak żona poszła w świat został sam z dzieckiem. Oczywiście jak to w naszym kraju mamusie już nie płącą alimentów, więc ciągle brakowało im kasy. W sumie kobietka go wychowała, lata mijały teraz ma 40 lat i chciałaby mieć własne dziecko ale jest już za późno:-(
więc syn jest strzałem w 10, jest najbezpieczniejszy wiem, że nie ubije a nawet na piwo kiedyś pójde