Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
annemarie za późno bo u niej niska rezerwa i musi być ivf a nie mają pieniędzy. Do MZ się nie kwalifikują ze względu na wiek. Mówiąc za późno mam na myśli to że wcześnie j pewnie udałoby się naturalnie a teraz jest problem i ich na alternatywne rozwiązana nie stać. Co do wieku, to i w wieku 40 lat da się naturalnie zajść w ciąże bez problemu. Moje ciotki mamuśkami zostawały w wieku 40 lat a rekordzistka w wieku 46:-) ale to czasy były inne, nas niszczy cywilizacja. Bardziej przeżywam to że zrobiła kobita kawał dobrej roboty i mogłaby teraz gratisika dostać a nie to...A na leczenie ich po prostu nie stać...
Madziulka ja chyba nie mam zdania kogo bym bardziej chciała, dziewczynki są słodkie no i imie mielismy już takie fajne niby pospolite ale tak mi się podobalo..A chłopaki to mężczyźni mamusi. Pamiętam nie raz jak zachwycałam się zakupami matki z synem. Wysoki chłopak dźwiga zakupy mamusi do auta:-) a ona taka dumna. No i z dziewczyną tak nie pożartujesz jak z chłopakiem, ja zawsze miałam lepszy kontakt z chłopakami niż dziewczynami. Nie jestem i nigdy nie byłam typem przedszkolanki , albo kokietki słodkiej do wyrzygania nie lubię takich okazówwięc syn jest strzałem w 10, jest najbezpieczniejszy wiem, że nie ubije a nawet na piwo kiedyś pójde
![]()

to smutne,przerazajace po prostu uwlaczajace czlowiekowi
Ide z psami ,zeby ochlonac bo mnie szlag lekko trafil:-) po debacie sejmowej,co za banda....