reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agulla podejrzewam że słowo przeciwko słowu,ja jak na razie wierzę olusi, jednak długo tu z nami była i jak na razie jest dla mnie bardziej wiarygodna niz jednorazowy wpis jakiejś nieznanej mi osoby

A ja bym tego nie robiła, jeśli ktoś pisze coś takiego, to zalezy mu właśnie na wprowadzebiu zamieszania do życia danej osoby.... Więc ja bym nie reagiwala w żaden sposób, może pojawi się Olusia i sama coś wyjaśni

Dziewczyny olusia zlikwidowala swoje konto na fb odeszła z naszej grupy na fb mamuśki po in vitro - to prawda. Olusia jest chora i powinna się leczyć :-(.

Sykatynka chciałabyś żeby zdjęcia Twojego dziecka w przyszłości krążyły jako fotki jej dziecka? Jeżeli lubisz być oklamywana to ufaj jej. Myślę że Olka miała fajne śmiechy z tego jak każda jej wierzyła i wspolczula. Zresztą kto wie co jest w jej głowie. Teraz ukradła komuś fotki a później co, dziecko?

Pat, to jest inna sprawa ze ja nie zamieszczam tutaj zdjec swoich i w przyszłości nie zamierzam zamieszczać zdjęć dziecka, uważam że w ogóle trzeba ostroznie postępować z zamieszczaniem zdjęć w sieci, na forach, na fejsie, gdziekolwiek, bo zawsze mogą się one dostać w niepożądane ręce... A możesz opisać sytuację, jak się dowiedzialyscie i co Olusia wg was w ogóle zrobiła? Bo samo to że zamknęła konto na fejsie to dla mnie żaden news, ostatnio moi znajomi robią to bardzo często

reklama
Do góry