• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agulla podejrzewam że słowo przeciwko słowu,ja jak na razie wierzę olusi, jednak długo tu z nami była i jak na razie jest dla mnie bardziej wiarygodna niz jednorazowy wpis jakiejś nieznanej mi osoby

A ja bym tego nie robiła, jeśli ktoś pisze coś takiego, to zalezy mu właśnie na wprowadzebiu zamieszania do życia danej osoby.... Więc ja bym nie reagiwala w żaden sposób, może pojawi się Olusia i sama coś wyjaśni

Sykatynka chciałabyś żeby zdjęcia Twojego dziecka w przyszłości krążyły jako fotki jej dziecka? Jeżeli lubisz być oklamywana to ufaj jej. Myślę że Olka miała fajne śmiechy z tego jak każda jej wierzyła i wspolczula. Zresztą kto wie co jest w jej głowie. Teraz ukradła komuś fotki a później co, dziecko?

Pat, to jest inna sprawa ze ja nie zamieszczam tutaj zdjec swoich i w przyszłości nie zamierzam zamieszczać zdjęć dziecka, uważam że w ogóle trzeba ostroznie postępować z zamieszczaniem zdjęć w sieci, na forach, na fejsie, gdziekolwiek, bo zawsze mogą się one dostać w niepożądane ręce... A możesz opisać sytuację, jak się dowiedzialyscie i co Olusia wg was w ogóle zrobiła? Bo samo to że zamknęła konto na fejsie to dla mnie żaden news, ostatnio moi znajomi robią to bardzo często

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry