Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Ale ,, mozecie przywitac na forum szczessliwa posiadaczke NK komorek. Moje wynik juz byly ,ktorych sie za 3 tygodnie spodziewalam.,. 4 strony z wynikami, jak to czytam to japonski jest przy tym niczym;-)i...Annemarie - a ty chciałaś na naturalnym cyklu podchodzić? Skąd taki wybór?
NK to masz wartość procentową 14.8? To nie jest tak źle, ja miałam 17 a się udało, ale to prawda że brałam sterydy przed transferem i biorę nadal. Ale np. prof. Jerzak powiedziała, że ona przy poziomie 17% nie wprowadzałaby żadnego leczenia, że to nie jest wysoki poziom... Więc trochę zależy na kogo trafisz...
.
, i staramy sie o baby juz od 2,5 roku no i niestety nie udaje sie :-(. w wspomne ze on tez ma juz core z pierwszego w zwiazku , wiec oboje powinnismy byc plodni , zwlaszcza po wielu badaniach bylo wszystko ok. Ale jednak cos nie udaje.
w poniedziałek tylko formalnosci z przeniesieniem, zastanawiam sie czy juz przed ta wizytą zrobic baranie NK komorek lub kariotypy czy czekac co lekarz zadecyduje