Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moniusia nie jesteś jedynaja niestety też za każdym razem coś myliłam w lekach, zapominałam wziąć jakiejś dawki...oczywiście i tym razem zapomniałam wziąć antybiotyku, później o akardzie zapomniałam....a szczytem było jak pomyliłam leki do stymulki
a w pierwszej ciąży zapomniałam podać ostatniej dawki orgalutranu, dzień przed transferemgin się nie dowiedział a owoc zapominalstwa leży obok mnie
chooociaż moja kumpela jest mistrzem..............luteinę dopochwową wkładała pod język bo nie doczytała i dziwiła się, że jakaś dziwna
najki kolejny zapominalski mistrzja bym brała normalnie....zawsze jak pomijałam dawki albo źle podawałam to nigdy ginowi nie mówiłam ze wstydu, że taka roztrzepana jestem i prostej rzeczy nie ogarniam
ale w takim stresie jakim jesteśmy to całkiem normalne
![]()
moniusia aaaaaaaaaaaa!!! nie! nie zapeszam!!! aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! niby nie powinno się patrzeć na wynik testu ale z drugiej strony jak już się pjawiła to ...to to to to![]()
![]()
ja też miałam bladziocha, że nawet mężowi nie powiedziałam, żeby mu nadziei nie robić i tego samego dnia zrobiłam betę i wyszła 37....test mam na pamiątkę do dziś i krecha się tylko pogrubiłarozumiesz? rozumiesz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()