Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kropka doskonale Cie rozumiem. Ja caly czas mam takiego stresa I mi tez wydaje sie ze zeby sie udalo to musialabym miec niesamowite szczescie w zyciu a tego to mi napewno brakuje
A przed informacja czy sie zaplodnily nie spalam nogi mialam jak z waty a jak zadzwonili to ryczalam jak glupia ze szczescia a teraz to czekanie I znowu niepewnosc ,aj co za trudny czas
Emenems- co innego jak masz wiecej zarodkow. Jak mi sie nie uda ( odpukac) to Wszystko od nowa w grudniu..... A to Wszystko sie tak dluuugo ciagnie.
Dodatkowo leki nie bardzo sprzyjaja prowadzeniu samochodu..... Tak na mnie dzialaja ze masakra....
Ostatnio wyjechalam ma czolowke Bo sie wogole wylaczylam..... Jechalam do szpitala I myslalam jak tam more jajeczka..... Eh.....
Musze myslec pozytywnie. Bedzie dobrze musi.....
No dokladnie. Wszystko robimy na wlasna odpowiedzialnosc.... Luteina tez tsk moze dzialac. Na mojej ulotce taka inf. no nic. Jutro napisze co I jak. My Najpierw na zakupki do ikei sie wybieramy. Transfer na 14