Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
alet niestety ,trzeba sie pomeczyc
a ja dzis slabszy dzien mam.boje sie ze wredota sie zbliza. Ja mam krotkie cykle 21 dni I boje sie ze zarodek nie ma tego czasu na zagniezdzenie. I muli mnie dzis tak jak na wredote
dobrze kojarzę? bo jeśli tak to trzymam mocno kicuki za prawidłowy przyrost &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
)
Cześć dziewczyny
Wiem nowe staraczki
Najki powtarzasz dziś bete?
fruitohope - najgorsze to czekanie więc musisz znaleść coś by nie myśleć, czytaj książki oglądaj filmy spróbuję się zrelaksować
A ja umówiłam się do lekarza na piątek na szukanie kropka §
Cały czas śpię i jem, jak więcej pochodzę to mnie boli podbrzusze i jest mi nie dobrze. Czy to możliwe że tak szybko to się dzieje ( piersi to mam duuże, wczoraj nie zmieściłam się w koszule)
Beta HCG ktora osiaa w tym czasie powoli swoje max stezenie ,od 10-12 tyg znowu spada,potem jej poziom sie normuje i tak juz zostaje. Dlatego od 3 miesiaca dolegliwosci ustaja u wiekszosci kobiet,ale tez sa take ktore walcza do konca.Przy ciazy mnogiej mdlosci zaczynaja sie szybciej ,bo szybciej rosnie Beta(ale ty chyba mialas 1 zarodek ? ) wyprostuj mnie bo nie wiem. Zmeczenie ,wieczne spanie itp to dobre objawy
i tez normalne. Nie wiem czy bierzesz progesteron, jesli tak ,moze byc ze od tego jestes zmeczona i nie miescisz sie tu i tam w koszule ;-) Bol podbrzusza ,to tez czesto efekt brania hormonow,oprocz tego rozciaga sie macica i tego nie da sie przeoczyc.Duzo sie dzieje i duzo zmienia,.Moim zdanie troche za szybko na te wszystkie przypadlosci ...ale moze faktycznie tak u Ciebie ma byc :-)ja nie mialam ,zadnych ,dokladnie nic.Dzisiaj lata mi pyskaty 15 latek po domu