reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Alez produkujecie! Najki kciuki! Bubu mega gratuluję! :) Bety moja czekam na wiesci!

A u mnie dzis wizyta kontrolna. Czekam na tel od dr co do dawek leków. Po 3 komórki w jajnikach, mało, mam nadzieję ze wystarczy. Dodal mi antagoniste i clexane...w ogole średnio ogarniety ten moj doktorek. W środę kolejne podgladanie. Punkcja okolo poniedziałku. Szybko...a jednak mam zle mysli.

reklama
Najki, ja tez czekam na informację o Twojej becie! kciuków nie puszczam :)

Stacy, jak sie czujesz? mam nadzieję, że w weekend sporo odpoczywałaś! ;)

witam nowe dziewczyny! powodzenia!

u mnie żadnych nowosci, poza tym, ze jakos estrofem mnie usypia i powoduje rozstrój żołądka ;/ byle do soboty i dobrych wieści!

Aisha, przygotowuje się do crio. Od więc biorę estrpfem 3razy dziennie. W sb dowiem się, kiedy transfer;)
Kciuki za dobry rozwój wypadków u Ciebie:)

Witajcie :)

najki,
czekamy!

Emi, no to superancko :)

U mnie dzisiaj taka nuda w pracy, że czytam ten wątek trochę sobie od początku, co ileś stron ;D kate, ale się stresowałaś przyrostem Twojej pięknej betki ;p

Matko jak mi się dłuży .. tak bardzo chcę w końcu zrobić sobie pierwszy zastrzyk.. w sobotę dopiero wizyta..

Ostatnia edycja:
moniusia każdaz nas zaczyna tak samo... na początku jest nadzieja a potem deprecha:-p A potem już masz dość stresowania się. Aczkolwiek do której procedury doszłaś? poczytaj przy pierwszej co się działo...;-)

Bubu- mam jeszcze 2 na lodowisku,na szczescie:-)
jesli dobrze licze jestes jakies 2 tyg po transferze,niewiem kiedy mialas ostatni@@@@ bo od tego trzebaby bylo liczyc. W ciazy jestes tak czy siak,objawy moga byc od lekow, dowiesz sie nast razem jak rosnie Beta i jak sie dzidzia rozwija ,to bedziesz wiedziala wiecej. My sobie tu mozemy "gdybac":-):-):-)bez konca. Jak dlugo nie plamisz,nie krwawisz to nie szukalabym problemow.:tak:

reklama
Emi: oni zawsze tu mierza brzucho. Maja swoje wykresy i po nim mniej wiecej eidac czy ciaza sie rozwija prawidlowo (wiem, sredniowiecze). Mierza brzuch i orientacyjna mase dziecka macajac wzdluz i wszesz:)... Robia to bo bez usg nie moga zmierzyc dzidzi wiec to jest w zastepstwie. Jakbys odbiegla od norm to cie wysla do lekarza (przerabialam to bo ja chuda i zawsze mnie bylo za malo:). A fakt ze moje oba dzieci po 3.1 sie urodzily wiec olbrzymami nie byly... Ale moj starszy najwyzszy w grupie juz ( ma 3 latka z kawalkiem a wzrostowo juz 5 latek:)

Do góry