reklama

Kto po in vitro?

@Elfka37, @Emenems
Dziękuję dziewczyny
:) Naprawdę to się zdarza???? Ale super. Czy ja powinnam brać Acard żeby się lepiej zaimplantował zarodek?
Jestem szczęśliwa że w ogóle doszło do zapłodnienia. To moje pierwsze zapłodnienie w życiu ;)

reklama
Kropka.nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ze mozesz sobie walnąć taką drzemkę.ja dalej mam problem ze snem.dzisiaj znowu od 6 na nogach.a w dzien tez nie moge zasnać chociaz czuje się troche zmęczona:crazy:

annemarie nooooooooooo wrocilas w wielkim stylu i no faktycze trzeba te wisielcze nastroje odgonić:-)
Kropka u tego 3 dniowego liczba 4 oznacza liczbe blastomerów, B to juz wiesz
Witaj Dorota u mnie tez malutko komorek zawsze ale teraz pierwszy raz podali i tez dla mnie sukces trzymam kciuki za maluszka, zeby sie ładnie dzielil :-)

Ostatnia edycja:
annemarie nooooooooooo wrocilas w wielkim stylu i no faktycze trzeba te wisielcze nastroje odgonić:-)
Kropka u tego 3 dniowego liczba 4 oznacza liczbe blastomerów, B to juz wiesz
Witaj Dorota u mnie tez malutko komorek zawsze ale teraz pierwszy raz podali i tez dla mnie sukces trzymam kciuki za maluszka, zeby sie ładnie dzielil :-)

Inga,ja sie nigdzie nie wybieralam...bo to forum na 3 godz. zostawic to masz przerabane nie dojdziesz kto,co i z kim :-)taka jest produkcja. Mam do 6 pazdziernika jeszcze urlop i mysle czy sie wogole z pracy nie zwolnic i nie robic psychterapii na forum:-):-):-):-) przynajmniej bede zawsze w temacie,a tak musze studiowac pol nocy:-)

Dorotka- kochana,wiara ponoc czyni cuda, ja sie pod tym podpisac niestety nie moge;-) ale wierzymy ze bedzie dobrze.
Wroci pani profesor Kate z badania szyjki(a w sumie od szyji to laryngolog,nie wiem gdzie ona lazi):-):-):-) to ci walnie taki wyklad,ze bedziesz czytala jak najki 3 razy. Ja czytam to 4 raz i jeszcze mi sie pierdzieli. Ale glowa do gory. Ja mialam AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA takie zarodki i nici wiec bym jeszcze sie nie lamala.:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry