Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zannemarie oj chyba dupa z ta szyjąbo mam coraz mocniejsze bóle podbrzusza, cóź Einstein tez był wcześniakiem:-) Ale będę próbować łabędziem być:-) taaaaak laaabbedziemm być:-)
to biedny ten twoj chlop.

igrasz sobie kochana
embrioniczek mój kochany to moja ostatnia szansa, bo i ostatnia próba in vitro na moich osobistych jajeczkach. Bo wydałam już 36 tys. zł Cześć Dziewczyny. Nie było mnie pół roku po dwóch nie udanych in vitro. Widzę osoby, z którymi wtedy pisałam @annemarie, @kate_p7 witajcie. Cała reszta forumowiczek – dzień dobry!
No więc jestem w trzecim in vitro. Krótki protokół z antagonistą mam za sobą. I... wyprodukowałam jak zwykle jeden rokujący pęcherzyk. Pobrali mi dojrzałą komórkę i – uwaga! – po raz pierwszy doszło do zapłodnienia!!!!! W tej chwili zarodek żyję już 3 dobę. Transfer ma być pod koniec 4. doby hodowli - w sobotę w południe. Miałam dziś telefon z laboratorium i zarodek jest KLASY C, fragmentacja w nim wynosi 30%. Czyli jest to zarodek słaby. Dziewczyny, dziewczyny, czy któraś zaszła z klasą C???? Tenembrioniczek mój kochany to moja ostatnia szansa, bo i ostatnia próba in vitro na moich osobistych jajeczkach. Bo wydałam już 36 tys. zł
Powiedzcie, proszę, co wiecie w tej sprawie.
Zarodek słaby, ale... fragmentacja 30% to w sumie ociupinka mniej niż jedna/trzecia. A w klasie C potrafią mieć do 50%. Niektóre źródła podają że 30% to klasa B/C, a C jest od 31%![]()