Gratuluje Ci córci I trzymam kciuki zeby udalo sie z braciszkiem:-)Kropka mysle, ze to dobry znak!Ja sie czulam identycznie jak na @ za pierwszym razem, a teraz ta @ biega i rozrabia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje Ci córci I trzymam kciuki zeby udalo sie z braciszkiem:-)Kropka mysle, ze to dobry znak!Ja sie czulam identycznie jak na @ za pierwszym razem, a teraz ta @ biega i rozrabia
![]()

elfka, jak polazło plamienie to fajnieniech Ci ta beta się rozbuja jak trzeba
kate, nie smutajchyba się przyzwyczaiłaś do smutku wcześniej i czegoś teraz brakuje hehe
Ja po wizycie. Dostałam rozpiskę już ze stymulacjądopiero 16 października wizyta
maksymalne dawki -225. Zapytaliśmy czy będzie lepiej, powiedziała jakbym ją obrażała
"no jasne, nie mogę dopuścić do tego, żeby taka młoda dziewczyna mi tak odpowiadała"
Powiedziała, że może wystąpić hiperka, wiadomo, ale mówi, że ona jest zwolennikiem tego, żeby trochę brzuch pobolał niż żeby miała być taka słaba odp. jak ostatnio miałam
Przeciw hiperce kazała pić 3 L wody i izolat białka serwatkowego zajadać ;p Aha i powiedziała, że to, że brałam gonapeptyl razem z menopurem, a nie rano i wieczorem też mogło coś wpłynąć. A doktor wcześniej mówił,że to nie ma żadnego znaczenia i nawet mogę w jednej strzykawie sobie zmieszać.. eh ile ludzi tyle opinii.. W każdym bądź razie jestem b. dobrej myśli już ^^
Dziewczyny dzis zrobilas test,nie wytrzymalam 11 dzien po transferze. Wyszedl negatywny:-(czy jest jeszcze nadzieja. ??? Jak to bylo u Was?
Tez czulosc 10 IU/L I nawet cienia nie pokazalo:-(tylko jedna wyrazna krecha.Jakiej czułości miałaś? Ja jak byłam to robiłam 10hcg i takie cienie cienia mi wychodziły.
Tez czulosc 10 IU/L I nawet cienia nie pokazalo:-(tylko jedna wyrazna krecha.