reklama

Kto po in vitro?

reklama
elfka, jak polazło plamienie to fajnie :) niech Ci ta beta się rozbuja jak trzeba :)

kate, nie smutaj ;) chyba się przyzwyczaiłaś do smutku wcześniej i czegoś teraz brakuje hehe ;)

Ja po wizycie. Dostałam rozpiskę już ze stymulacją :) dopiero 16 października wizyta :) maksymalne dawki -225. Zapytaliśmy czy będzie lepiej, powiedziała jakbym ją obrażała :D "no jasne, nie mogę dopuścić do tego, żeby taka młoda dziewczyna mi tak odpowiadała" ;) Powiedziała, że może wystąpić hiperka, wiadomo, ale mówi, że ona jest zwolennikiem tego, żeby trochę brzuch pobolał niż żeby miała być taka słaba odp. jak ostatnio miałam :) Przeciw hiperce kazała pić 3 L wody i izolat białka serwatkowego zajadać ;p Aha i powiedziała, że to, że brałam gonapeptyl razem z menopurem, a nie rano i wieczorem też mogło coś wpłynąć. A doktor wcześniej mówił,że to nie ma żadnego znaczenia i nawet mogę w jednej strzykawie sobie zmieszać.. eh ile ludzi tyle opinii.. W każdym bądź razie jestem b. dobrej myśli już ^^

DorotaMia- wiemy! :)
Bosh.... I do mnie nadejdzie ten 7,8 dpt :/ juz mam stracha :/
Eh... Ok juz przestaje marudzic. Koniec na Dzis!!!! Limit wyczerpany :)
Do juterka :) [emoji12][emoji12][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

ja na chwilkę tylko i spadam spać :-p

@najki Na jakim etapie masz zarodki?
Dorotko moje zarodki aktualnie się mrożą :-) zostały mi dwa...4BC i 3BC :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Wypoczywaj teraz duuuużo :)

elfka już i tak dużo zapominałam, czuje ze mój czas dobiega końca;-)Pewnie znajdzie się drugi taki szperacz jak ja. Ja zastąpiłam lolitkę:-p mam nadzieje, ze się nie obrazi za wyrażenie ;-)

Jakoś smutna ostatnio jestem, bez powodu.. albo powód jest tylko go nie widzę. Jak to zwykle jest.. a może hormony... ?? nie lubię być smutna, bardzo nie lubię:wściekła/y:
kate Ty sie nie wygłupiaj:wściekła/y: nigdzie Cię nie puszczę...:no:
wciągnij coś czekoladowego i nie smutaj :*

monia no to do dzieła kochana! :tak:
u mnie z kolei dr K. mówiła po ostatniej biochemicznej, że to na bank nie wina macicy...a doktor M. obstawia, że to właśnie to. Także widzisz... Zgłupieć można:szok:

No to ja się melduje... u mnie cudów nie ma, z dwóch pęcherzyków tylko jeden miał komórkę ale oceniona jako dojrzała, wiec czekamy na brak telefonu i we wtorek oby byl transfer ☺

efcia
kciuki!
elfka dobrze, że plamienie ustało :) możesz odetchnąć :)

Hej Wam, znow Was nie nadgonie, martwie sie...dzis o 23.00 pregnyl...ale..no wlasnie czuje jakbym miala owulacje- mozliwe? ide krotkim protokolem. Chce juz tę punkcję...a tu dopiero we wtorek.

pkati kochana, ja mialam IMSI. Dlaczego lekarz odradza? U nas bylo 0% wtedy, teraz 9,5% :szok: Ze świeżaków nie wyszło, mamy córkę z mrozaka. Moj dr powiedzial, ze te wszystkie udziwnienia powoduja, ze zarodki sa slabsze w rezultacie, ale czy tak jest?- my mamy miec pol na pol- pol zwykle ivf, pol komorek ICSI.

Czesc laski!
Ja Dzis na krotko... Nie chce marudzic jak wczoraj.... :(
Brzuch caly czas tj napiety.... Nie wiem wrazenie Jakby mnie skurcze Trzymal caly czas.... Ciagnie po plecach..... Normalnie Jakby @ miala za chwile sie pojawic :(
Milego dzionka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry