Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dorotko moje zarodki aktualnie się mrożą :-) zostały mi dwa...4BC i 3BC@najki Na jakim etapie masz zarodki?
kate Ty sie nie wygłupiajelfka już i tak dużo zapominałam, czuje ze mój czas dobiega końca;-)Pewnie znajdzie się drugi taki szperacz jak ja. Ja zastąpiłam lolitkęmam nadzieje, ze się nie obrazi za wyrażenie ;-)
Jakoś smutna ostatnio jestem, bez powodu.. albo powód jest tylko go nie widzę. Jak to zwykle jest.. a może hormony... ?? nie lubię być smutna, bardzo nie lubię![]()
nigdzie Cię nie puszczę...

No to ja się melduje... u mnie cudów nie ma, z dwóch pęcherzyków tylko jeden miał komórkę ale oceniona jako dojrzała, wiec czekamy na brak telefonu i we wtorek oby byl transfer ☺
Ze świeżaków nie wyszło, mamy córkę z mrozaka. Moj dr powiedzial, ze te wszystkie udziwnienia powoduja, ze zarodki sa slabsze w rezultacie, ale czy tak jest?- my mamy miec pol na pol- pol zwykle ivf, pol komorek ICSI.