reklama

Kto po in vitro?

Doris miałam tak samo jak zobaczyłam na monitorze 4komóreczke :)
Se pomyslałam ze w zyciu nie doszliśmy do tego etapu :)

Ja starań miałam 4 lata, kilka nieudanych IUI z 8 cykli stymulowanych ( nie pamietam ile ... Moze wiecej ) ciaza biochemiczna i bog wie co jesCze. Lat 33 w grudniu.
Pierwsza procedura pierwszy transfer [emoji106]

Aha no dodam ze maz 37 lat i jedno dziecko na koncie.
9dpt dwudniowego hcg było 40

reklama
dorota to Ci powiem że mój M miał tyle samo i zarodki źle się rozwijały... to nie jest tragiczny wynik, ale to znaczy źe nasienie zniszczone przez zylaki. Bo się podnosi temp. jąder i się gotują.. Androvit i kwas foliowy nie pomoże uszkodzone jest DNA plemnika, trzeba mieć szczęście żeby trafic tego lepszego. My mieliśmy dwa razy FAMSI i komórki się zapładnialy, ale zardodki takie sobie, no może jeden dobry, ale nie wiadomo jak w 5dobie by było. IMSi bada pośrednio chromatynę, zbadac ją możn atylko przez badanie te którerobiliscie, ale ono uszkadza nasinienie.
Dla porównania u młodego studencika masz chromatynę max.5% uszkodzen.

ps pisze z tableta...

orgazmy to skurcze macicy przy okazji, wiec celibat do testu:-p

annemarie tez tak mysle, już to co było nie wróci:-p no i wreszcie zamknę ten rozdział - bezpłodności. Dodatkowo "te sprawy" tez się komplikują ale według twych rad - to nie mój problem.

Hey Dziewczyny i Dzień Dzień Dobry Wszystkim, miejmy wszystkie dobry dzień, pozytywne przeczucia, fakty, intuicje, przypuszczenia i zdarzenia. Miejmy fajową i ciepłą niedzielę. Na tyle, na ile potrafimy i możemy. Tego nam życzę :happy:

@Aisha_23 Cześć, bo się nie znamy jeszcze. Miło poznać.

@elfka37 11dpt czyli po pick-upie i zapłodnieniu 14sty dzień? Kurcze, no to test powinien pokazać dwie kreski... Kup inny i jutro powtórz. Czasem testy są stare albo coś tam nie klika.

Heja Dorota Mie :) Ja stara staraczka, tylko przerwę mialam, nie nadazam za Wami oczywiscie heh ;) Jak to u Cb jest? Opiszesz troszke? :)

reklama
orgazmy to skurcze macicy przy okazji, wiec celibat do testu:-p

annemarie tez tak mysle, już to co było nie wróci:-p no i wreszcie zamknę ten rozdział - bezpłodności. Dodatkowo "te sprawy" tez się komplikują ale według twych rad - to nie mój problem.

Jeeeja ja nie zapomnie jak cala ciaze od transferu w zasadzie mialam czesto orgazmy przez sen :-D tak sie balam, ze nawet dr swojej o tym powiedzialam :P potem nauczylam sie to troche kontrolowac, ja czulam ze sie zbiliza to staralam sie obudzic :szok::-p;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry