Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Popatrz na forum, większości naprawdę się udaje.Kate ja to wszystko niby wiem ale wiesz jak jest,czlowiek nie spodziewal sie takiego scenariusza I teraz jest chwilowa zalamka. W zyciu kazda z nas podniosla sie pare razy ,tak tez bedzie I teraz,wiem to,ale boje sie tej walki strasznie. I gdzies w srodku czuje ze to bedzie dluuuuuga droga.mi nigdy nic nie przyszlo latwo wiec I teraz pewnie nie przyjdzie. Jednak caly czas powtarzamy sobie z M ze sie uda, napewno sie kiedys uda,I wiesz ze zaczelam w to wierzycelfka37 dokładnie a co dalej jak się nie uda? Na szczęście częściej się udaje niż nie udaje. Oczywiście nie pierwsza procedura czasem i osiem ich potrzeba. Czasem i 10ięć to za mało..po prostu nie którym z nas może być pisana inna droga. Ja głęboko wierze,że większość z nas doczeka się dzieci. Może nie tak jak zawsze chcieliśmy, może nie tak sobie to wszystko wyobrażaliśmy, ale zbudujemy rodzinę. A do tego nie jest potrzebne wspólne DNA. Czasem nawet wspólne DNA nie jest gwarancją rodziny. Uszy do góry, to nie koniec tylko początek. Nikt nie wie, co będzie dalej. A mózg tchórz, już tworzy czarne scenariuszePopatrz na forum, większości naprawdę się udaje.