Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najki czekam)))
Kciukow nie puszczam!
Aniko, sytuacja opanowana? Glowa trochę odpoczywa?
Swoja droga, jestem ciekawa opinii Kate nt estrofemu.
Annemarie kocham Twoje psy! Sa cudownejuz kiedyś sie nimi tutaj chwaliłas i oszalalam. Jestem strrraszna psiara a landser znajduje sie na mojej liscie marzeń
sa takie ogromne, a zarazem cieple i dostojne
w goldenach zakochany jest moj N. Po prostu do dzieci psy idealne
jak tylko bede miala dom, to duzy, piekny i madry pies znajdzie w nim cieply kat
![]()
Ale to nie forum o psach tylko dzieciowe, wiec w koncu pochwale sie polowkowa wizyta.
Bedzie dziewczynkaukrywala sie zgrabnie pod moim pepkiem i nie chciala pokazac, ale to juz pewne na 100%. Wszystkie narządy, konczyny, glowka ok. Nie ma sie do czego przyczepic. 350 g. W ramach buntu na wizyte, wieczorem poczulam pierwsze kopniaki
oj wredne to będzie po mamie... tak cos czuje
zostaje jeszcze tylko dokladna kontrola serduszka u kardiologa (teraz nic nie wyszlo) w 24 tyg i bede mogla odetchnac.
Emi? Jak u Ciebie?
Hess bardzo sie ciesze, ze jest jakis madry plan, klinika profesjonalnie do Ciebie podchodzi, wiec nawet niech Ci te wlosy na klacie wyrosną, jak muszą! Cel jest jeden i na pewno go osiagniesz! Mocno kibicuje![]()
A jak plany dietowe? Cos dzialasz w tym kierunku?
Dorota... jestem pacjentka, a wlasciwiw bylam wroclawskiego invimedu. Zamarlam. Bylam pewna ze tylko adopcja świeżych komorek wchodzi w gre.. walcz z nimi!
A psy jak to psy....ja mam od 40 lat psy,jak sie juz urodzilam to byl ,chyba Pekinczyk,Nie wiem czy przeze mne ,ale uciekl mojej mamie na spacerze i chwala mu za to bo ponoc byl strasznie glupi:-)A potem juz byly same molosy i kolosy w domu.Moj syn tez nie potrafi sobie wyobrazic zycia bez zwierzat,a M i jego dzieci zakochane w Landserze. Bo to cudowna rasa.Ale tak jak mowisz tylko dom z ogrodem.A zdjecia wklejalam dla Doroty ,chciala zobarzyc moje piesy:-)Dorotko,mam nadzieje,ze cisnienie juz troche ci spadlo,chociaz pewno znowu ci podskoczy.Mam nadzieje,ze z tej calej awantury bedzie cos dobrego,testujemy razem,ok???