@kate Ja też nie mogę się doczekać. Twoim zdaniem w którym dniu machnąć badanko? Transfer 17stego był, w 2 dniu po zapłodnieniu. JAK SIĘ CZUJE PRZEMO???
Dziewczyny. Zostawić Was na jeden dzień i tyle postów wyprodukowane, że nie sposób nadrobić.
@moniusia, co z tym 4C? Ma już inną morfologię?
@annamarie Jak tam myślokształty i wgryzanko?
Bolą mnie piersi i mam takie czarne żyłki po bokach. Wiecie, duże nie są, ale dość napompowane i "na śledzia" sobie już dziś w nocy nie pospałam. Postanowiłam na boku, ale też bolały
Więc przyjęłam pozycję trumienną i myślę sobie jak bym tak potencjalnie 9 miesięcy przeżyła. No nie przeżyłabym w trumiennej.
Nie miałam plamienia implantacyjnego i nie mam. Wszystkie kobiety mają? Czy tylko niektóre?
No nie
((((((
Co się dzieje z Betty???
Wzięłam się dziewczyny za robotę, bo nie potrafię jednak leżeć i pachnieć. Ja jednak mam ADHD i muszę działać. Jak to w ciąży będzie to ja nie wiem.
Dziewczyny. Zostawić Was na jeden dzień i tyle postów wyprodukowane, że nie sposób nadrobić.
@moniusia, co z tym 4C? Ma już inną morfologię?
@annamarie Jak tam myślokształty i wgryzanko?
Bolą mnie piersi i mam takie czarne żyłki po bokach. Wiecie, duże nie są, ale dość napompowane i "na śledzia" sobie już dziś w nocy nie pospałam. Postanowiłam na boku, ale też bolały
Nie miałam plamienia implantacyjnego i nie mam. Wszystkie kobiety mają? Czy tylko niektóre?
No nie
Co się dzieje z Betty???
Wzięłam się dziewczyny za robotę, bo nie potrafię jednak leżeć i pachnieć. Ja jednak mam ADHD i muszę działać. Jak to w ciąży będzie to ja nie wiem.
Ostatnia edycja:
Moja mama w niebo wzięta to będzie babcią pełną gębą, ma wnuczkę i będzie wnuk.. Jestem ciekawa jaki będzie ten III trymestr... No musisz przetrwać chociaż do 7miesiaca.. Pocieszające jest to ze miednica rozciągnięta itp.. więc lepiej przystosowana jesteś do bliźniaków niż np. ja w pierwszej ciąży.
będę śledzić forum jutro, wiec pisz jak tylko wyjdziesz z gabinetu
. No zdecydowanie nie jest to ladny cukier i potem az do odstawienia lutinusa cały czas taki był. Potem 84 - 86. Zatem rób badania no i 3mam kciuki żeby znaleźli przyczynę