reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No z corka to mialam szczescie ale to chyba wynagrodzenie po niesprzespanych nocach z synkiem hihi on za to mi dal do wiwatu.. do 9 miesiaca ani jednej nocy nieprzespanej horrror :szok:.
Co do ruchow.. to KATE ja juz mam balon jak w 8 miesiacu z corka. A gdy jedno sie przeslizguje do gory brzucha to czuje jakby mi zaraz skore rozeralo bo tak jakby gora chcial wyjsc a nie dolem hihi Pozatym wszystko napiete bo ja drobna i zebra juz czuje i przepone a to mialam dopiero z 2 miesiace przed porodem z corka.. a tu poczatek 5 dopiero , niewiem jak przezyje juz 7/8 miesiac .. o 9 nawet nie mysle bo napewno skonczy sie wczesnym porodem bo u mnie juz pojawily sie pierwsze skurcze :(

reklama
anika byleby do jutra to się dowiesz co i jak.. Bo na która spotykasz się z kropkiem?

Edenlayn u Ciebie dwójka szkrabów to wszystko 2x szybciej:-p psikro mi że już tak cierpisz.. Gorzej jak człowiek ma porównanie, że kiedyś było lepiej. Bo dla mnie to pierwsza ciąża, boli krzyż od paru dni to boli. Ale może w innej by tak nie bolał, tłumacze sobie że wszystko jest git i musi boleć:-p

Edenlayn u Ciebie dwójka szkrabów to wszystko 2x szybciej:-p psikro mi że już tak cierpisz.. Gorzej jak człowiek ma porównanie, że kiedyś było lepiej. Bo dla mnie to pierwsza ciąża, boli krzyż od paru dni to boli. Ale może w innej by tak nie bolał, tłumacze sobie że wszystko jest git i musi boleć:-p

Akurat tu Kate w dwoch poprzednich ciazach mialam tak samo, ale w tej.. MASAKRA jak napisalas 2x szybciej , 2x mocniej, 2 x intesywniej... a zaczelo sie od mdlosci... Dopiero od tygodnia jestem wolna od czopkow i muszli :-D:-D
Choc mdlosci jeszcze mam i nie moge jesc i nawet czuc tych produktow ktore przed ciaza uwielbialam a teraz.. patrzec nie moge.. Najgorzej jak corka chce to na kolacje i musze jej to zrobic albo mezus sobie roobi . Najlepiej trzymam sie z dala od kuchni wtedy :-D. Ale najgorsze jesli chodzi o wymioty minelo .. krzyzyk z jednym. Teraz kolejne problemy.. skurcze.. Narazie magnez , zelazo , bo tego brak. I bole w miednicy, gdy wstaje z lozka i chodze , poki tego nie rozruszam. Podbno nacisk na nerw i nie minie do porodu :baffled: . Wiec jedno mija , druga sie pojawia.. 2 trymestr ktory dla kobiet jest najlepszy to niestety. on nie do mnie nalezy a 3 pewnie tym bardziej nie bedzie :szok:. Wiec.. teraz tylko przetrwc i liczyc na cuda, czyli zeby przestalo mnie dopadac wszystkie mozliwe dolegliwosci ciazowe jakie moga byc :eek:

reklama
Edenlayn w którym jesteś tygodniu? Ja dopiero w 9 nie mam mdłości ani wymiotow, piersi też mnie nie bolą. Jedynie od niedzieli dokucza mi ból w okolicy prawego jajnika, ból się nasila przy nagłej zmianie pozycji, kichaniu albo smianiu się czy też tak miałaś? Lekarka kazała mi brać no-spe niby jest odrobinę lepiej.

Do góry