Edenlayn
Fanka BB :)
No z corka to mialam szczescie ale to chyba wynagrodzenie po niesprzespanych nocach z synkiem hihi on za to mi dal do wiwatu.. do 9 miesiaca ani jednej nocy nieprzespanej horrror
.
Co do ruchow.. to KATE ja juz mam balon jak w 8 miesiacu z corka. A gdy jedno sie przeslizguje do gory brzucha to czuje jakby mi zaraz skore rozeralo bo tak jakby gora chcial wyjsc a nie dolem hihi Pozatym wszystko napiete bo ja drobna i zebra juz czuje i przepone a to mialam dopiero z 2 miesiace przed porodem z corka.. a tu poczatek 5 dopiero , niewiem jak przezyje juz 7/8 miesiac .. o 9 nawet nie mysle bo napewno skonczy sie wczesnym porodem bo u mnie juz pojawily sie pierwsze skurcze
. Co do ruchow.. to KATE ja juz mam balon jak w 8 miesiacu z corka. A gdy jedno sie przeslizguje do gory brzucha to czuje jakby mi zaraz skore rozeralo bo tak jakby gora chcial wyjsc a nie dolem hihi Pozatym wszystko napiete bo ja drobna i zebra juz czuje i przepone a to mialam dopiero z 2 miesiace przed porodem z corka.. a tu poczatek 5 dopiero , niewiem jak przezyje juz 7/8 miesiac .. o 9 nawet nie mysle bo napewno skonczy sie wczesnym porodem bo u mnie juz pojawily sie pierwsze skurcze
psikro mi że już tak cierpisz.. Gorzej jak człowiek ma porównanie, że kiedyś było lepiej. Bo dla mnie to pierwsza ciąża, boli krzyż od paru dni to boli. Ale może w innej by tak nie bolał, tłumacze sobie że wszystko jest git i musi boleć
. Wiec jedno mija , druga sie pojawia.. 2 trymestr ktory dla kobiet jest najlepszy to niestety. on nie do mnie nalezy a 3 pewnie tym bardziej nie bedzie