reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Melisa bierz, bierz. Tez czytalam o estrofemie po transferze. Sa różne szkoly. Ale jakos chorych dzieci po nim na forum nie widac, a endometrium prawidlowo rosnie. U jednej będzie pieknie rosnąć bez niego, a u innej dziewczyny juz nie... i co wtedy? Kropek musi miec gdzie sie wtulac, wiec jestem jak najbardziej za braniem;)

Aniko:*******

Glowa nawala mnie standardowo okrutnie. Zycie.

reklama
Brałam estrofem w ciązy z córa. 1 tab estrofemu miała wspomóc śluzówkę. Brałam estrofem kilka tyg, ale nie pamiętam ile. A córa pochodzi z naturalsa :-)

Ostatnia edycja:
Niebajka ty mierz RR w ciązy. Mnie jak nawalał łeb to RR skoczyło w góre. A do tego miałam migreny w ciąży, a tabsów nie brałam

Kate patrze na ten Twój suwaczek i Ty babo do 40stego dotrwasz w dwupaku :)

Tola moja ginekolog w to wątpi, wczoraj byłam na usg i szyja 20mm do tego tętno 130, ostatnio było 145 chyba. Dziecko naciska na szyjkę, czuje taki ból w kroczu jak chodzę. Mam wizyte 12.11 ale moja ginekolog stwierdzila, ze nie dotrwam do tej wizyty. Bo dziecko już główkowo, nisko do tego tętno się obniża, jeden mocniejszy skurcz i się zacznie. Po prostu szykuje się żeby nas poznać:-p Ale może kto wie... natura jest przewrotna:-p

Tola mierze rr codziennie i jest ok:/ tez myslalam ze glowa=cisnienie, bo moj N tak ma... ale 120/80 tetno tylko wysokie mam. Chocuaz przed ciaza 100/60, 90/50 potrafiłam miec. Wiec niby jakus wzrost jest, ale watpie zeby od tego...
Mnie w nocy budzi bol glowy i nast dzien jest przerabany.

Kate ♡♡♡ mam lek ze tu zajrze a Ty będziesz juz rodzic:) hahah:p

Aniko jeszcze troszke:**

Tola moja ginekolog w to wątpi, wczoraj byłam na usg i szyja 20mm do tego tętno 130, ostatnio było 145 chyba. Dziecko naciska na szyjkę, czuje taki ból w kroczu jak chodzę. Mam wizyte 12.11 ale moja ginekolog stwierdzila, ze nie dotrwam do tej wizyty. Bo dziecko już główkowo, nisko do tego tętno się obniża, jeden mocniejszy skurcz i się zacznie. Po prostu szykuje się żeby nas poznać:-p Ale może kto wie... natura jest przewrotna:-p

Jeszcze z tydzień/dwa Przemo mógłby posiedzieć w piekarniczku. @kate Pogadaj z nim, przemów do rozsądku. I pozdrów od cioci Dorotki.

A kto sie zastanawia nad Estrofemem. W sensie – czy konieczny? Mi lekarz kazał brać 3x dziennie. A to podobno 3 x HTZ :)

@annamarie Gdzie Ty jesteś?

@kachna @anika @niebajka @melissa @Hess @moniusia @najki @tola @sylwia i reszta koleżanek – fantastycznego dnia Wam życzę, dobrych myśli

@Bety zdrowiej ! ! !

Czy ktoś prowadzi kalendarz? Jeśli tak, to proszę o wpisanie wysokiej bety w czwartek za tydzień, a w poniedziałek... może po prostu bety.

niebajka jeszczemam prawie 3 tygodnie. Myślę ze na początku listopada się rozpakuje jakoś. Ale zobaczymy jak moje przeczucia się sprawdzą:-p Nie wiem czemu obstawiam miedzy 5-7 listopada...:eek:

reklama
Dorotki to fajne dziewczyny :-p pogadam z tym moim robalem ale myślę, że on ma w d..... co do niego mówię. I tak będzie teraz wyglądało moje życie:-p
A ty jak się czujesz? jakieś znaki, objawy, wizje:-D

Do góry