• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Dorota......obstawiałam jedno ale....masz za swoje.... za zastanawianie się ile zarodków podać "bo nie chcesz bliźniaków" ha!!! masz Ci los..... słyszałam o obumieraniu słabszego ale nie łudź się......na złość matce będą się trzymały razem :) tego Ci życzę.....zobaczysz jakie to szczęście i radość....dla rodziców i dla dzieci.....sama jestem z bliźniaków :D :D wiem co mówię :)

reklama
W sumie tak naprawde do tej pory nie wiadomo. .. buc moze ten prawy tez nie byl całkiem czysty bo badanie bolalo jak cholera... dopiero teraz czekam na @ po tym badaniu ale ze owulka byla po lewej stronie to sie nie łudze ze cos zasloczylo

Co do naszego leczenia to w 2012 zaczelismy soe leczyc i w jednej klinice wytrzymalam 3 cykle.... bo nie robili nic :( teraz od kwietnia (z przerwa od czerwca do wrzesnia) jestesmy w innej klinice i oni sie za nas wzięli :) wiec w sumie leczymy sie łącznie: 6 cykli

Jeera witaj !

A gdzie sie juz leczylas ? Mialas jakies IUI ? Cykle stymulowane ciąże biochemiczne ? Sorki ze tak wypytuje ale znamy raczej swoje historie na pamiec łącznie z wynikami badan :)

No wlasnie nie mialam kompletnie NIC! w sumie poszlam w poniedzialek aby pogadac moze o iui ze stymulacja wyszlam ze skierowaniem ma ivf... bo normalne ze przy zdrowym jajniku to najpierw od stymulacji czy IUI sie zaczyna...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry