Emenems
Fanka BB :)
Oj Hess bo jak masz wizualizacje jak moze byc zle to robisz wszystko by było lepiej hahahah
tak to troche działa, ja juz nie umiem inaczej.
Nawet maz oststnio mnie zachęcał zebym zaszalała jeden dzien zjadla ciasto lody i cokolwiek chce jak przystało na ciężarna ale mam taka blokadę ze nie potrafię
Nawet maz oststnio mnie zachęcał zebym zaszalała jeden dzien zjadla ciasto lody i cokolwiek chce jak przystało na ciężarna ale mam taka blokadę ze nie potrafię
) za wcześnie jest, żeby wprost rozmawiać na te tematy. Oliwka i dwa razy dziennie masażyk, pewnie i tak ***** da, bo z USG wynika, że główka Marysi już wskazuje 38/39 tydzień ciąży (no żarówa normalnie), więc zbieram też opinie o klinikach, które zwężają tu i ówdzie
czyli wszystko zgodnie z planem. Ciekawe te plamienia są.. a bierzesz jakiś clexane czy cos podobnego tak jak acard? z drugiej strony beta napędza prg, wysoki prg = przekrwienie naczyń(no bo bliźniaki), czyli łatwo o plamienia itp.. a z nosa nie plamisz?? Może będziesz miała tak do końca. Są kobiety które maja przez cała ciąże plamienia idiopatyczne a ciąża przebiega prawidłowo.