annemarie
Fanka BB :)
A za ktorym razem Ci sie udalo? I czy krankenkasse zfinansowala Ci polowe?
Zalezy do jakiej KK nalezysz, sa taki co placa 50,75 i 100% zadzwon do twojej i zapytaj.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A za ktorym razem Ci sie udalo? I czy krankenkasse zfinansowala Ci polowe?
Ja mam 95cm![]()
A najśmieszniejsze sa stare baby i przesady jak kupowalalam wyprawkę w 5 miesiacu w Gdańsku na urlopie to niektórzy robili miny jak nie wiem co a najbardziej kuzyn meza ktorego spotkaliśmy w dzieciowym sklepie a teraz? 8 miesiac puka do drzwi s ja z remontem rozpoczętym w lipcu na półmetku i nie wiem czy zdaze do porodu hahaha niezlebym sie urządziła jakbym w grudniu zaczela
albo Wielka stopa, miednica w partiach dolnych podczas chodzenia a najbardziej podczas wstawania z pozycji lezacej. Poprostu ani siebie, ani tej ciazy nie poznaje
Rozni sie wszyszkim od poprzednich.Zalezy do jakiej KK nalezysz, sa taki co placa 50,75 i 100% zadzwon do twojej i zapytaj.
Zalezy do jakiej KK nalezysz, sa taki co placa 50,75 i 100% zadzwon do twojej i zapytaj.
Edenlyne,jak tam teoje maluchy...rzyganko zakonczone pomyslnie?????
, ale wczoraj chyba sie obrazila ze dawno mnie nie widziala i niestety... po witaminach mialam znow z nia spotkanie. Niestety czasami moj zoladek albo zelaza albo prenatalu niechce wchlaniac i czuje jak w zoladku sie rozklada, no i niestey nie konczy sie to dobrze 
My juz zlozylismy podanie o dofinansowanie do naszej KK. Teraz czekamy na odpowiedz.
O jeee to z Ciebie powoli profi sie robiTAK TAK TAK TAK kochana nareszcie !!!!!!
Od dwoch tyg bez czopkow , i koniec przyjazni z muszla, ale wczoraj chyba sie obrazila ze dawno mnie nie widziala i niestety... po witaminach mialam znow z nia spotkanie. Niestety czasami moj zoladek albo zelaza albo prenatalu niechce wchlaniac i czuje jak w zoladku sie rozklada, no i niestey nie konczy sie to dobrze
![]()

, a tak fajnie bylo jeszcze w zeszlym tyg bo mieli ferie jesienne 2 tyg i mozna bylo pospac