jeera86
Fanka BB :)
No mi taka opcja sie bardzo podoba i nie gardze blizniakami (ale jak by jeszcze parka byla to juz w ogóle ekstra by byloOj tam oj tam.. Moj lekarz mi mowil ze 13% i co ????2 babelki sa
![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi taka opcja sie bardzo podoba i nie gardze blizniakami (ale jak by jeszcze parka byla to juz w ogóle ekstra by byloOj tam oj tam.. Moj lekarz mi mowil ze 13% i co ????2 babelki sa
![]()
Ola, podpisuję się pod każdym Twoim zdaniem an temat kliniki. poza sposobem kontaktowania się, nie mam zastrzeżeń. porozmawiam z dr o tym nr telefonu. przecież nie zamierzam się z nią kontaktować w sprawie pierdół. może po ostatnich wydarzeniach da sie namówic..Dorota - Gameta jest w Rzgowie (pod Łodzią), w Gdyni i teraz w Kielcach od 2 tygodni. Powiem tak - lekarze rewelacyjni, w dodatku szpital założył profesor, który uczestniczył przy pierwszym in vitro w Polsce, pracują tam też jego synowie (mili, konkretni) i ogólnie co do opieki i skuteczności nie mogę złego słowa powiedzieć. W dodatku w samym szpitalu jest czysto, idealny porządek, lekarz wychodził do pacjenta i dopiero w ten sposób zapraszał do gabinetu - z taką kulturą jak w Gamecie, jeszcze nigdzie się nie spotkałam, a przerobiłam trochę tych klinik, szpitali, przychodni. Tylko ta komunikacja przez recepcję ssie.
Anika - dobrze pamiętam, że Ty do dr Banach chodzisz, prawda? Powiedz jej jak wygląda sytuacja, na pewno zrozumie i obiecaj jej, że np. będziesz tylko pisać SMSy, żeby nie trafić na jakiś zabieg czy 'ostry' dyżur.
No mi taka obcja sie bardzo podoba i nie gardze blizniakami (ale jak by jeszcze parka byla to juz w ogóle ekstra by bylo
Edenlayn Ty tez bylas w klinice "Am Dendarmenmarkt" i jakiego lekarza mialas? Moim jest Fr Geist albo Geiß w sumie nie zrozumialam dobrze ze stresuTa babka musi nowa byc bo w prospektach tez jej nie ma.
A co do lekow bralas u nich? Bo w sumie taka obcja mi sie podoba (u mnie ciezko nawet Bromocriptine bylo dostac) tylko ciekawe czy cena taka sama jak w aptece?
Jesli o to pytasz to tak . Ja bylam u Dr Sydow Home ° VivaNeo Kinderwunsch Zentren. A leki tylko do stymulacji Gonal f 900 i Cetotride i po transferze progesteron. I tylko tyle. No mialam to szczescie i mam parke.. choc na poczatku stwierdzono ze dwie dziewczynki
. a i lekarz to facet , bo przyjmuje jeszcze jego zona ale ona podobno nie zajmuje sie tam nieplodnoscia tylko juz ciazami, tak przynajmniej to zrozumialam.@edenlayn w jakim wieku masz te bąbelki? i jak się czułaś w ciąży?
Szok. Bo nawet w 9 miesiacu w innych ciazach nie mialam z tym problemow. No i bole w dolnych partiach miednicy. Najgorzej gdy wstaje z lozka z pozycji lezacej no i przy chodzeniu. Polozna powiedziala ze to nacisk na nerw i niestety nie minie az do porodu :-(. Brzuch juz wielki jakbym miala rodzic a to dopiero polowa ciazy . Wiec ucisk na zebra juz mam . Pozatym .. JESTEM SZCZESLIWA mimo wszystkich tych boli i dolegliwosci , I PRZERAZONA co bedzie dalej.. bo przeciez szkraby ciagle rosna ..

. Ciagle z M mielismy jej dosc bo to nie nasze klimaty hihi. 
. Teraz obiadek gotuje, za godzine jade znow po nia i do allergologa bo mamy wizyte, i kolejne z serii szczepienia odczulajace. Tez gdybym tylko weszla do sypialni teraz weszla to bym pewnie szybko nie wyszla