Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poczatek 21 tc. Oj Dorotko u mnie bardzo ciezko bylo od 7 do 16 tyg. wymiotowalam jak kot. wrecz z lazienki nie wychodzilam. Nic nie jadlam a w lecie nawet w te upaly pic nie moglam bo wszystko zwracalam, na czopkach wyladowalam, bo prawie w klinice z odwodnienia trafilam, w ostatniej chwili postlam do lekarza. Dzieki nim zaczelam w koncu jakos normalnie funkcjonowac. Najgorzej bylo rano i wieczorami i do pozna w nocy. Teraz spokoj.. Ale jedno odeszlo przyszly kolejne dolegliwosci. Puchniecie stopSzok. Bo nawet w 9 miesiacu w innych ciazach nie mialam z tym problemow. No i bole w dolnych partiach miednicy. Najgorzej gdy wstaje z lozka z pozycji lezacej no i przy chodzeniu. Polozna powiedziala ze to nacisk na nerw i niestety nie minie az do porodu :-(. Brzuch juz wielki jakbym miala rodzic a to dopiero polowa ciazy . Wiec ucisk na zebra juz mam . Pozatym .. JESTEM SZCZESLIWA mimo wszystkich tych boli i dolegliwosci , I PRZERAZONA co bedzie dalej.. bo przeciez szkraby ciagle rosna ..
Co do kliniki parę razy słyszała tę nazwę, ale jakoś zdanie takie sobie mam. Na pewno nie ma co porównywać jej do Novum
To pewnie klinika jak wiele innych - bierzemy tylko łatwe przypadki. A że wy jesteście easy, to i prawie się udało, może my tez nie jesteśmy tacy trudni skoro zaskoczyliśmy w Invikcie
może będzie Cię mdliło przez cały czas a wymioty sporadycznie. Ja miałam tak, że musiałam jeść co 1,5-2h i odpuszczało. Jak nie było możliwości jedzenia, to niestety kończyło się to nie fajnie..
no i brak kawy i herbaty. Ale to objaw zdrowej ciąży! dzień bez wymiotów to dzień stracony !
Kate napisz kiedys ,ze jestes w 3 paku i zrob lekka zamiesze na forum.
Ja tez mam czarna glowe i M ciemny blondyn.On mial ex blondynke a ja ex ciemnego przystojniaka i obydwoje jestesmy tego samego zdania...nigdy wiecej.
narysować? ale co? 
wiec zaczne im odpowiedzi niedlugo malowac.M.nie ma w domu wiec na razie sama walcze.