reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiło mi się bardzo przykro. Nie rozumiem nic. Ani niejasnych zarzutów Anne dotyczących tego, że jestem dziennikarką (każdy musi coś w życiu robić), ani krytyki wczorajszej radości dziewczyn nad wysokimi betami. Cóż. Może nie muszę rozumieć wszystkiego. Może po prostu mój czas na forum się skończył. Dziękuję dziewczyny za wszystko. Życzę z całego serca powodzenia. Trzymam kciuki za Wasze obecne i przyszłe starania. Sukces zależy od własnego samozaparcia i siły, którą to forum zawsze dawało i daje. A i mam nadzieję, że nigdy dawać nie przestanie. Wszystkiego Dobrego!

Dorota,zara mnie trafi bo nie moge pisac.pamietasz nasz tel.opowiadalas mi .ze jestes dziennikarka i masz zamiar studiowac psychologie,czy ja Ciebie zle zrozumialam????Dlatego zapytalam.Nic więcej.To bylo tylko pyt.powiazane. z telefonem.Nie wiedzialam ,ze jesteś już psychologiem.To wszystko.

reklama
Dorota, z tym wspomnieniem Anna o tym, ze jesteś dZiennikarka,chodziło tylko o to, ze każdy ma inny zawód, się wzajemnie szanujemyni wspieramy. Nic w tym złego nie było :)no co Ty :)

Przynajmniej ja tak zrozumiałam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry