Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Annemarie - to już niedługo będziesz mają swojego Kropka. 2-dniowy widzę ,że będą podawać ?
obydwoje panowie dok.nie sa absolutnie zdania ,ze te 5 dniowe maja lepsze szanse przyzycia,bo uwazaja ,ze macica jest miejscem gdzie powinny sie rozwijac a nie szklo
Zobaczymy co z tego wyjdzie...ja Bozie blagam o jeden,dobry,zdrowy bez jakiegokolwiek genetycznego szitu ,przez ktory sie dalej przestaja rozwijac. Bo moj glowny problem
.jeera, ale się wkurzyłam, jak przeczytałam Twój wpis :/ cholernie mi przykro, że musisz do kwietnia czekać!!
anne, dobre wieści przynosisz!!! pochwal się inwentarzem dóbr
wczoraj odstawiłam du.pka, @ przybywaj i nie ściemniaj!
wczoraj sie doliczyl jakis 15 z czego 6-7 bylo wielkosci 17mm wiec do pon.jeszcze podrosna.A wiecie ,ze komorki przy stymulacji rosna 1-2 mm dziennie? Myslalam,ze troche szybciej...
endo mam 19 mm.wiec pon to juz max termin...juz sie ciesze na narkoze i to cudowne spanie.
Jeera ,wszedzie tak jest,czy to obowiazkowo jak podchodzic do refundowanego,u Zanetaanna i Pkati,tez tak bylo????poczytałam o Waszych bólach brzucha i lżej mi troszkę (przepraszam) ale mnie tak właśnie zaczął lekko pobolewać. jestem pewna na 100% że normalnie to bym nawet nie zauważyła, ale w obecnej sytuacji... powtarzam sobie że maluchy meblują się po swojemu
annemarie widzisz co lekarz to opinia , a my w tm wszystkim z wiarą i nadzieją
Wszystko sie potwierdzilo.A my latamy szukamy,zmieniamy,kombinujemy...
ale to chyba ludzkie,ja nie potrafie usiasc na du...e i czekac 

w końcu.