Tak ja bioręCzy któraś z Was bierze crinone? Zamiast luteiny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak ja bioręCzy któraś z Was bierze crinone? Zamiast luteiny?
No Madziu ja chciałabym płakać ze szczęście we wtorek jak mi przyślą wyniki mam jeszcze malutką iskierkę nadzieji, że się udano kochane to w pn będą emocje ☺☺☺☺ mam nadzieję że wszystkie będziemy płakać z radości i wierzę w to mocno. Silvia dziś twój 9dpt ja 2 lata temu o tej porze właśnie ryczałam jak bóbr z radości bo zobaczylam 2 kreseczki...wy kochane przeszłyscie o wiele więcej niż ja ale pamiętajcie że zawsze was mocno wspieram i kibicuje wam z całych sił bo teraz już wiem co to macierzyństwo i życzę każdej z osobna abyście mogły to przeżyć. I wierzę w to że każda z was będzie tulic i całować swoje maleństwa. Zobaczycie kobitki.
Tak u mnie owu byla pomiedzy 12 a 14 dc. Ja znowu czuje bardzo owulacje, wtedy strasznie boli mnie jajnik z ktorego jest a pozniej juz jest spokojJeraa a może 15dc to owulacja? kiedyś kilka lat temu gdy to u siebie obserwowałam to miałam tez takie bole w środku cyklu, tylko z tego co pamiętam to ty masz to wszystko chyba monitorowane?
Silvia ja darowałam sobie sikańce, jutro idę na betę i popołudniu się okażeNo Madziu ja chciałabym płakać ze szczęście we wtorek jak mi przyślą wyniki mam jeszcze malutką iskierkę nadzieji, że się uda
Monika a jak u Ciebie robisz jednak jutro sikańca czy też czekasz na betę??

Trzymam za was wszystkie kciuki, żeby każdej się udało jeszcze w 2015 bo jak tak dalej PiS będzie rozwalał kraj to jeszcze całkiem pozamykaja kliniki.