reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki, przytulam Cię mocno i życzę, by Twój bliski dał radę. Takie cuda się zdarzają. Doświadczyłam tego w lutym, więc wiem o czym mówisz. Ściskam Cię mocno!!

Nikaa, A jesteś może z Poznania? Bo ja wlasnie jutro muszę gdzieś receptę zdobyć...
W którym tygodniu jesteś że masz odstawić?
Anika gdzie w Poznaniu mieszkasz?

Najki bardzo mi przykro,dosyć że tyle przeszlas to jeszcze kolejne emocje ; ( Jeraa przykro mi że jednak się nie udało ; ( u mnie też @ przylazla jak w zegareczku. Także od jutra zaczynam tabletki i w styczniu wracam po mrozaczki

reklama
Do góry