Zula- przykro mi bardzo, sciskam z calego serca , trzymaj sie jakos kochana
Martaczi - trzymam mocno zaciśniete kciuki za fasoleczke, odpoczywaj nie stresuj sie i wierz w powodzenie,
szyszka87, 24magda09 trzymam kciuki za wasze babelki, musi byc to niesamowite uczucie zobaczyc bijące serduszko dzieciaczka, szkoda ze ja tego nie doczekałam, niech wasze bety wciaz rosna a fasolki wszepione w mamusie nadal rozwijaja ,
gizas - trzymam kciuki za twoje powodzenie, bardzo wierze ze ci sie uda , ze bedziesz nasza namiastka nadzieji jesli chodzi o powodzenie naszej kliniki. teraz zanim bede ja podchodzila do nastepnego crio to mam nadzieje ze i tobie i Jo.M sie uda
lilia - ja rowniez ogladalam ostatni odcinek na TLC o in vitro. i napawał mnie wielka nadzieja ze mimo takiej sytuacji im sie udalo. choc ta kobieta miala juz kilka prob in vitro z zarodkow 2-3 dniowych i im sie nie udalo a teraz dotrzymali zarodek do blastocysty i im sie udalo.u nas tez powodem in vitro jest nasienie meza, i to mi dalo takiej mega duzej nadzieji. a na sam koniec to sie popłakałam jak zobaczylam te serduszko...
alternatywa- wiem co czujesz, jak to jest przejsc poronienie kiedy nadzieja ktora sie mialo umiera...ja wlasnie tydzien temu mialam jeszcze lyzeczkowanie. teraz dochodze do siebie i dlatego zadko tu zagladam.
na szczescie dzisiejszy twoj okropny dzien sie konczy i jutro bedzie lepiej, nie płacz juz kochana...
dorotav i lindi77- mocno trzymam kciuki za wasze pozytywne i wysokie bety
bluesky- za ciebie tez trzymam kciuki z calego serca,
octavi:-(
olusia7982 kochana oj chyba kazda z nas zyczyłaby sobie aby to bylo pewne a przynajmniej dalo wieksza szanse na powodzenie a tu niestety, ale wierzyc trzeba
och kochane tyle sie u was dzieje a ja tu tak rzadko zagladam , pewnie kogos jeszcze ominełam za co przepraszam, trzymam kciuki za kazda z was ,Ja czekam nadal na wyniki histopatologiczne, jestem po rozmowie z dr, prawdopodobnie czekaja mnie 2 miesiace antykoncepcji, ktorej nigdy nie brałam .Prawdopodobnie najszybciej bede mogla w lutym podchodzic do crio. Jezeli moj prawy jajnik nie okaze sie torbiela, ktory wstepnie jest powiekszony,
Mam nadzieje ze jeszcze o mnie pamietacie