_Infinity_
Fanka BB :)
Ja też zrobiłam dzisiaj test o czułości 10 ale u mnie totalnie nic nie ma, jedna kreska, żadnych złudzeń
Pójdę jutro na betę dla formalności ...
Pójdę jutro na betę dla formalności ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Jutro wszystko się wyjaśni :-)Ja też zrobiłam dzisiaj test o czułości 10 ale u mnie totalnie nic nie ma, jedna kreska, żadnych złudzeń![]()
Pójdę jutro na betę dla formalności ...![]()
Ty miałaś 5 dniowe zarodki?

Więc zaczął grzebać w komputerze wymyślił maj, ja nadal

I mówię ze doktor. Mowil o lutym, więc satnelo na tym ze 10 marca mam przyjechać , więc miał byc prezent na święta a nie był, zła jak osa wracalam w nocy, zmeczona i jeszcze zgubilam czapkę a w 3miejscie ziiiimno jak nie wiem co, nasze marzenia oduwaja sie w czasie miestety
(chociaż wiem że mają kiepskie opinie) dlatego tak ciężko mi zachować jakąś iskierkę nadziei. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale to dzisiaj już był 7dpt 5-dniowego blastusia więc test raczej by coś pokazał ...
Tak się składa że mnie nigdy testy nie okłamały - ani ciążowe ani owulacyjne - nawet te najtańsze z Allegro za 1zł(chociaż wiem że mają kiepskie opinie) dlatego tak ciężko mi zachować jakąś iskierkę nadziei.
Bardzo bym chciała aby tym razem się myliły, zobaczymy jutro ...

:-):-):-) co za radość!!!
jak się cieszę właśnie zlądowaliśmy do domku ledwo żyję objedzona i zmęczona