Niepokorna
Fanka BB :)
ja o 9 skoczę do klinikimuszę syna do mamy swojej odstawić bo z nim to żadna robota ;-)u mnie wynik po godzinie chyba czy po dwóch zwykle jest
Wrrrr u mnie wynik dopiero po 16
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja o 9 skoczę do klinikimuszę syna do mamy swojej odstawić bo z nim to żadna robota ;-)u mnie wynik po godzinie chyba czy po dwóch zwykle jest
Dziękuję Wszystkim za kciuki, ale to koniec moich marzeń...
Hej,trzymam kciuki za dzisiejsze bardzo wysokie betki
Bardzo sie ciesze Waszym szczęściem odnośnie dwóch kreseczek na teście,betka to tylko formalność. Mi tescik wyszedl dopiero przy becie powyżej 120
Martaczi daj znac jak po wizycie, napisz tez co powiedział lekarz na wynik badania toksoplazmozy igg.
Ja musze czekac jeszcze okolo miesiąca na usg. Moj lekarz robi badanie przyziernosci po 13 tygodniu. Wtedy podobno wszystko juz jest ladnie widoczne. Tylko jak tu wytrzymać miesiąc czasu jeszcze? Myslicie ze warto zrobic teraz betę,czy to juz bez sensu? Moze jej dobry wynik trochę by mnie uspokoil i latwiej bylo by wytrzymać ten miesiac![]()