elleni
Fanka BB :)
Yupiiii....piekna beta...tez chce taka![]()
spokojnie
Lilia bardzo mi przykro
dziękuję kochane za kciuki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yupiiii....piekna beta...tez chce taka![]()
elleni jupi - super - gratulacje :-)
Lilia przykro mi ...
dagnes78 idź kobieto na betę ;-)jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji i wiem co czujesz ale musimy zrobić betę i przestać gdybać, może jest cień nadziei ...
Za resztę testujących dzisiaj nadal trzymam kciuki
Dziewczyny, ja spać nie mogłam, chyba o 2 w nocy wczoraj/dzisiaj zasnęłam i nie dałam radę dzisiaj iść na badanie ... może to dobrze bo jutrzejszy wynik będę miałam na poniedziałek dla lekarza a jak bym dzisiaj robiła to i tak musiałabym 'dla lekarza' powtarzać w poniedziałek i kłóć się dwa razy i dwa razy płacić. Także jutro rano lecę i po 2h. będę miała wynik - dam znać oczywiście. Jakąś resztkę nadziei jeszcze mam![]()
Niepokorna, tak boli podbrzusze normalnie jak na okres. Oprócz tego nic innego nie dolega. Czuję jakby ktos tam mi balona pompował, takie wszystko nabrzmiałe.
teraz luteinę mam zmniejszyć do jednej na dobę, estrofem przestać brać i resztę wszystko pokończyć, czyli clexane i acard
w ogóle to mam identyczne objawy jak Ty elleni
pobolewają jajniki, brzuch wzdęty i nic poza tym....
ordynator szpitala w którym byłam powiedziała mi , że za brak implantacji i potem stratę ciąży we wczesnych tygodniach odpowiada mutacja jakiegoś enzymu , który utrudnia przyswajanie kwasu foliowego i można wtedy jeść go tonami a i tak nic to nie da mówiła , że na 20 dziewczyn którym zrobiła badanie to 12 miało tą mutację dlatego też zaleca przyjmowanie preparatu prevenit intensiw już 3 miesiące przed planowaną ciążą plus kwas foliowy 5 mg cały czas więc może wart spróbować - ja biorę tą mieszankę i mam nadzieję , że moje maleństwo dobrze się rozwija bo codzienne mdłości podobno o tym świadczą