reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Genna - kazda z nas spedzila juz takie smutne swieta i wie jak to jest - my jeszcze zdala od wszystkich i sami na emigracji to jakos nigdy nie bylo ochoty na swieta... chociaz czasem jak tak piszecie swoje historie na temat rodzinki to sa tez plusy.... przykro mi ze ten glupi lekarz kaze wam tak dlugo czekac... dolujace to wszystko...

Infinity - wiesz sama jak jest z tymi testami raz wychodza raz nie... dziewczyny mialy bete 400 i nie wychodzily... a ty przeciez mialas to plamienie prawda?? Jutro idziesz na betke wiec trzymamy kciuki...

Martaczi - ja wiem ze te twoje tabletki z fluidkami pomogly:) Narazie boje sie cieszyc musze przyspieszyc ta betke bo do poniedzialku nie wytrzymam...

reklama
Genna, witaj w klubie, ja w tym roku z ozdób świątecznych mam kartę od teściowej i małą ozdòbkę w kształcie choinki od koleżanki. Nic w tym roku nie wyciągłam, wszystko zostało w kartonie, choinki nie mamy, nie kupiliśmy, w domu wyglada jakby świąt nie było. Czuję sie źle, mam ogromnego doła, a estrofem nie pomaga.

Trzymam kciuki...trzeba wierzyc ze sie udalo :)
chociaz ja nadal nie moge uwierzyc...poza tym kazde pobolewanie w podbrzuszu przyprawia mnie o zawal. Jutro rano robie jeszcze raz sikanego,jak nadal beda dwie kreski to troszeczke sie uspokoje ;)

wierz mi, nie uspokoisz się już do końca ciąży :tak:wiem co mówię :tak: przynajmniej ja nie potrafiłam;) chodziłam co chwila do kibelka sprawdzać czy nie krwawię mimo potwierdzonej bety. Było tak mniej więcej do momentu aż nie poczułam ruchów :-)taka wariatka byłam,że kupiłam nawet w pierwszej ciąży detektor tętna i potrafiłam pół dnia leżeć z nim przy brzuchu i słuchać jak bije serduszko :tak:

brzuch mnie boli normalnie jak na okres ...
jutro też sikaniec pierwszy i później podskoczę na betę.

genna niech ten czas do marca zleci szybciutko :** życzenia świąteczne są najgorsze:( zapewne każda z nas wie po części jakie to trudne usłyszeć takie życzenia od osób które nie mają zielonego pojęcia o pewnych rzeczach i wydaje im się, że problem niepłodności to coś z kosmosu, który nikogo nie dotyczy. To straszne ale prawdziwe niestety :( sama to przeżywałam więc wiem co czujesz :-(ale na pewno doczekacie się bijącego serduszka i święta nabiorą magii ;*

_Infinyty_ jeszcze nic nie jest stracone ! :*

Eleni no i oczywiscie masz racje...spac nie moge,jest 4.39 a ja juz sikanca zrobilam...ufff nadal dwie kreski i nadal ciut bledsza ale w ogole mnie to nie uspokoilo :( serce na becie to mi chyba wyskoczy...

Eleni no i oczywiscie masz racje...spac nie moge,jest 4.39 a ja juz sikanca zrobilam...ufff nadal dwie kreski i nadal ciut bledsza ale w ogole mnie to nie uspokoilo :( serce na becie to mi chyba wyskoczy...

o ludzie :szok:ty naprawdę spać nie możesz :szok:oby ci to minęło bo w ciąży trzeba spać i zbierać siły na później :-p u mnie też sikaniec już zrobiony. Dzisiaj kreseczka wyraźniejsza już, nawet na zdjęciu widać :tak:

_Infinyty_ w każdej ciąży beta może być różna na każdym etapie (są widełki) więc główka do góry :* w pierwszej ciąży żebym zrobiła test tak wcześnie to kompletnie nic by nie było widać, teraz robiłam 2 dni wcześniej niż ostatnio i kreska wyraźniejsza jest więc na tych testach dzieje się wola nieba :tak:

o ludzie :szok:ty naprawdę spać nie możesz :szok:oby ci to minęło bo w ciąży trzeba spać i zbierać siły na później :-p u mnie też sikaniec już zrobiony. Dzisiaj kreseczka wyraźniejsza już, nawet na zdjęciu widać :tak:

_Infinyty_ w każdej ciąży beta może być różna na każdym etapie (są widełki) więc główka do góry :* w pierwszej ciąży żebym zrobiła test tak wcześnie to kompletnie nic by nie było widać, teraz robiłam 2 dni wcześniej niż ostatnio i kreska wyraźniejsza jest więc na tych testach dzieje się wola nieba :tak:

Hehe...ja juz w drodze na bete ;) no moja kreseczka tez juz wyrazniejsza jest od srodowej...tak przynajmniej twierdzi moj maz bo ja to sama nie wiem....

reklama
ja o 9 skoczę do kliniki :) muszę syna do mamy swojej odstawić bo z nim to żadna robota ;-)u mnie wynik po godzinie chyba czy po dwóch zwykle jest

Do góry