_Infinity_
Fanka BB :)
Ja też zrobiłam dzisiaj test o czułości 10 ale u mnie totalnie nic nie ma, jedna kreska, żadnych złudzeń
Pójdę jutro na betę dla formalności ...
Pójdę jutro na betę dla formalności ...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też zrobiłam dzisiaj test o czułości 10 ale u mnie totalnie nic nie ma, jedna kreska, żadnych złudzeń![]()
Pójdę jutro na betę dla formalności ...![]()
Ty miałaś 5 dniowe zarodki?

Więc zaczął grzebać w komputerze wymyślił maj, ja nadal

I mówię ze doktor. Mowil o lutym, więc satnelo na tym ze 10 marca mam przyjechać , więc miał byc prezent na święta a nie był, zła jak osa wracalam w nocy, zmeczona i jeszcze zgubilam czapkę a w 3miejscie ziiiimno jak nie wiem co, nasze marzenia oduwaja sie w czasie miestety
(chociaż wiem że mają kiepskie opinie) dlatego tak ciężko mi zachować jakąś iskierkę nadziei. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale to dzisiaj już był 7dpt 5-dniowego blastusia więc test raczej by coś pokazał ...
Tak się składa że mnie nigdy testy nie okłamały - ani ciążowe ani owulacyjne - nawet te najtańsze z Allegro za 1zł(chociaż wiem że mają kiepskie opinie) dlatego tak ciężko mi zachować jakąś iskierkę nadziei.
Bardzo bym chciała aby tym razem się myliły, zobaczymy jutro ...

:-):-):-) co za radość!!!
jak się cieszę właśnie zlądowaliśmy do domku ledwo żyję objedzona i zmęczona