reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja też zrobiłam dzisiaj test o czułości 10 ale u mnie totalnie nic nie ma, jedna kreska, żadnych złudzeń :no:
Pójdę jutro na betę dla formalności ... :sad:

reklama
Elleni, Niepokorna, Zuzia2011 piękny prezent Świąteczny te dwie kreseczki :-D
Życzę Wam z całego serca aby bety były wysokie i mocno rosły. Trzymam kciuki

Infinity dopóki nie masz wyniku z krwi jeszcze wszystko może się zdarzyć. miej nadzieję.

Witajcie dziewczynki juz prawie po świętach, tu od was czuje sie jakoś święta, ja totalnie w tym roku nie ćUje nic, zrobienie i ubranie choinki nie sprawiło mi radochy ja zwykle, totalny brak weny na dekoracje świąteczne, nawet zapach oleju cynamonowego ńie pomaga:( a wszystko zaczelo sie od wizyty w klinice, nie wiem po jaką cholerę lekarz kazał mi przyjechać przed świętami, chyba zeby zepsuć mi humor , w październiku wspominał o podejściu w lutym, więc miałam przyjechać przed świętami żebyśmy juz zaczęli antyki, a na wizycie ktora trwała 2 minuty doktor mówi " czerwiec"!!!! Ja :szok::szok::szok: Więc zaczął grzebać w komputerze wymyślił maj, ja nadal:szok::szok::szok: I mówię ze doktor. Mowil o lutym, więc satnelo na tym ze 10 marca mam przyjechać , więc miał byc prezent na święta a nie był, zła jak osa wracalam w nocy, zmeczona i jeszcze zgubilam czapkę a w 3miejscie ziiiimno jak nie wiem co, nasze marzenia oduwaja sie w czasie miestety :((( Więc czar świąteczny prysł,.........w igilia była u nas, rodzice , dziadkowie, teście, nawet gwiazdor był u nas mimo iż nie ma małych dzieci to próbowałam ratować świąteczny nastrój , ale i to nie pomogło, ja bardzo nie lubię składać życzeń , a świątecznych tym bardziej, na szczescie nie było życzeń dziecka itp o juz wszyscy wiedza, ale mini podteksty były , starałam sie nie słuchać , no ale. W pierwszy dzien świat wieczorem zawsze spotykamy sie ze znajomymi, winko, resztki ze świat itp , a w tym roku przeżyłam szok, wchodzimy a tam na stole woda i i herbata yyyyyyyyy i wszyscy z dziećmi przyszli jak nigdy, więc postanowiłam nadrobić za wszyskich i walnelam butelkę wina, tak siedzialam i PIŁAM bo oni rozmowy o dzieciach, z ja przecież sie nie znam więc sie nie odzywam, był tez mały Bartus, którego widziałam pierwszy raz mimo iż ma 1,5 roku ale znajomi ukrywają go bo ma zespół downa, zaczepiają mojego męża, bo pomylił mu sie z jego tata,tak samo ubrani byli:) moj M i ja nie widzimy w nim dziecka chorego, tylko takiego ktory potrzebuje wiecej uwagi, ale oczywiście jego rodzice zaraz o zabrali o my przecież nie mamy dzieci i nie wiemy jak sie z nimi obchodzić tym bardziej z "chorym" więc poczulismy sie jak wyrzutki , takie oto święta mnie spotkały , więc pozostała na rozmowa z naszym psiakiem, naszym dzieckiem:))))))) ktory śpi z przejedzenia i chrapie:)
pijak was czytam dziewczynki elenii, niepokorna i zuzia to aż łzy płyną bo nikt nie zasługuje na takie świąteczne prezenty jak wy!!!!!!!!!!!!
Bede gratulowC jak zobaczę betki ale juz wam zazdroszcze

Przepraszam ze nie składała, wam życzeń ale wszystko mnie dobilo , więc święta alkoholowow spędziłam :) bo jeszcze moge :)
infinity a ty ńie sugeriuj sie jeszcze sikaczem, bo to tWoj 6dpt był dopiero a skacze nie zawsze wychodzą tym bardziej te najbardziej czułe :)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale to dzisiaj już był 7dpt 5-dniowego blastusia więc test raczej by coś pokazał ...
Tak się składa że mnie nigdy testy nie okłamały - ani ciążowe ani owulacyjne - nawet te najtańsze z Allegro za 1zł :-D (chociaż wiem że mają kiepskie opinie) dlatego tak ciężko mi zachować jakąś iskierkę nadziei.
Bardzo bym chciała aby tym razem się myliły, zobaczymy jutro ...

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy ale to dzisiaj już był 7dpt 5-dniowego blastusia więc test raczej by coś pokazał ...
Tak się składa że mnie nigdy testy nie okłamały - ani ciążowe ani owulacyjne - nawet te najtańsze z Allegro za 1zł :-D (chociaż wiem że mają kiepskie opinie) dlatego tak ciężko mi zachować jakąś iskierkę nadziei.
Bardzo bym chciała aby tym razem się myliły, zobaczymy jutro ...

Trzymam kciuki...trzeba wierzyc ze sie udalo :)
chociaz ja nadal nie moge uwierzyc...poza tym kazde pobolewanie w podbrzuszu przyprawia mnie o zawal. Jutro rano robie jeszcze raz sikanego,jak nadal beda dwie kreski to troszeczke sie uspokoje ;)

Elleni, Niepokorna, Zuzia2011 gratuluje
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

_Infinity_ to trzymam kciuki za wysoka bete :tak:

reklama
:szok::szok::szok::-):-):-) co za radość!!!
moje Kochane gratuluje nawet głośno mi sikaniec nie wyszedł nawet 9dpt 5 dniowego blastusia którego mam w brzuszku :szok::szok: jak się cieszę właśnie zlądowaliśmy do domku ledwo żyję objedzona i zmęczona :tak:
ja Cie, ale się cieszę!
Infinity nic starcongo!!! ja nadal wierzę ;-)
Zuzia wiedziałam, że tym razem się uda!!!
Elenni mi też się śniło że dostałam okres podobno to dobra wróżba:-)
Lilia czuję, że u Ciebie to formalność:tak:
kciuki za wszystkie &&&
Jogo co u Ciebie?
Genna ehh u Ciebie same złe wiadomości, ale to już zaraz koniec tego podłego dla Ciebie roku i w 2014 same cuda na Ciebie będą czekały zobaczysz!!!

za całą resztę, która jest nadal w czarnej d... w ten magiczny świąteczny czas kciukam :-)
ja jutro śmigam na 12 proszę o kciuki:tak:

Do góry