reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej,trzymam kciuki za dzisiejsze bardzo wysokie betki :)
Bardzo sie ciesze Waszym szczęściem odnośnie dwóch kreseczek na teście,betka to tylko formalność. Mi tescik wyszedl dopiero przy becie powyżej 120 :)

Martaczi daj znac jak po wizycie, napisz tez co powiedział lekarz na wynik badania toksoplazmozy igg.

Ja musze czekac jeszcze okolo miesiąca na usg. Moj lekarz robi badanie przyziernosci po 13 tygodniu. Wtedy podobno wszystko juz jest ladnie widoczne. Tylko jak tu wytrzymać miesiąc czasu jeszcze? Myslicie ze warto zrobic teraz betę,czy to juz bez sensu? Moze jej dobry wynik trochę by mnie uspokoil i latwiej bylo by wytrzymać ten miesiac:)

Hej,trzymam kciuki za dzisiejsze bardzo wysokie betki :)
Bardzo sie ciesze Waszym szczęściem odnośnie dwóch kreseczek na teście,betka to tylko formalność. Mi tescik wyszedl dopiero przy becie powyżej 120 :)

Martaczi daj znac jak po wizycie, napisz tez co powiedział lekarz na wynik badania toksoplazmozy igg.

Ja musze czekac jeszcze okolo miesiąca na usg. Moj lekarz robi badanie przyziernosci po 13 tygodniu. Wtedy podobno wszystko juz jest ladnie widoczne. Tylko jak tu wytrzymać miesiąc czasu jeszcze? Myslicie ze warto zrobic teraz betę,czy to juz bez sensu? Moze jej dobry wynik trochę by mnie uspokoil i latwiej bylo by wytrzymać ten miesiac:)

Minni a w którym dpt robiłaś sikany? miałaś blastka?

reklama
Do góry