reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

dorotav- jak się czujesz? Podziwiam, że potrafisz tak wytwale czekać na betę :-)

Almek, dziękuję, czuję się nawet nieźle, od 3dt pobolewa mnie podbrzusze, brałam nospę na większy ból, ale teraz już jej nie potrzebuję, wytrzymuje bez, piersi ciut obolałe, właściwie w porównaniu do bólu wszystkiego po transferze świeżynek to teraz to pikuś ;-). I przyznam się że to raczej nie wytrwałość a raczej strach przed negatywnym wynikiem powstrzymał mnie przed wczorajszym badaniem bety, do tego zaczynam się nakręcać, że dziewczyny miały plamienia implantacyjne a ja nic, ani plameczki :crazy: Czekam do piątku, zawsze tydzień w ciąży dłużej ;-)

Dziewczyny w Diagnostyce w Rybinku maja promocje na badanie AMH --koszt 39 zł =3zł za pobrane !!! na razie ta promocja jest tylko we wtorki i czwartki ,trzeba sie czesniej zapisac. Tel do nich:324240620 ..moze sie Wam przyda takie info ( u nas w Bielsku badanie AMH około 180zł)

Jolka, niesamowita cena !!!

reklama
Jogo- gratulacje :) super wiesci...mam nadzieje ze ja juz za tydz. tez uslysze ten najpiekniejszy dzwiek :)
A ciekawe co u Elleni??
Dorotav - mnie po transferze bolalo podbrzusze,teraz czasami tez zaboli,zakuje w jajnikach i nic po za tym...zadnego plamienia nie mialam a beta rosnie ;) wiec glowa do gory i marsz na bete... trzymam kciuki

dorotav skad ja to znam zeby przeciagac zrobienie bety... tez tak mialam... nie raz po zabiegu czy IUI chcialam po tyg zrobic bo mnie korcilo a jak przychodzil odpowiedni moment to balam sie i to bardzo... ale z 2 strony juz nic tego nie zmieni czy bete bym zrobila teraz czy np za 3 dni...

Jogo- gratulacje :) super wiesci...mam nadzieje ze ja juz za tydz. tez uslysze ten najpiekniejszy dzwiek :)
A ciekawe co u Elleni??
Dorotav - mnie po transferze bolalo podbrzusze,teraz czasami tez zaboli,zakuje w jajnikach i nic po za tym...zadnego plamienia nie mialam a beta rosnie ;) wiec glowa do gory i marsz na bete... trzymam kciuki

Niepokorna, dziękuję. BETA w piątek 17.01 ustalona w klinice, muszę iść wtedy bo mam in vitro z sukcesem

Matko,dziewczyny ile wy postów produkujecie :szok::szok:

Jogo gratuluję!! Niesamowity widok, nie? :-)

Uff ja dopiero z uczelni wróciłam, nawet nie miałam czasu do was przysiąść dzisiaj cały dzień, wizytę miałam po 15.00 i później od razu na zajęcia.
U mnie po wizycie i…. serca mam dwa, a to malutkie bije jak dzwon <3 ciąża w macicy, wszystko super jak to lekarz powiedział ;)
Dziękuję kochane za kciuki, teraz ja trzymam za was mocno !

Elleni super wieści ! Tak to niesamowite przeżycie . Ile ma mm twoje maleństwo ? Moje dziś mierzylo 3.3mm
dorotav czekaj cierpliwie i juz niedługo tez zobaczysz serduszko:)

Olusia, dokładnie tak jak piszesz, ja już bym chciała wiedzieć od razu po transferze, a potem im bliżej bety tym większy strach mnie dopada, i tak mam za każdym razem, przy dwóch poprzednich ivf i teraz przy crio.

Elleni, gratuluję raz jeszcze, booooooskoooooo :-) hehe, ale czytając pierwszy raz Twój post przeczytałam że bliźnięta ;-)

Jogo, :-) od zeszłego piątku ciągle w to wierzę

reklama
Do góry