reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczy w nocy miałam krwawienie żywa krwią . Nic mnie nie boli i nie bolało nie mam skurczow. Nie wiem skąd to i co robić ? Mysle ze może po wczorajszym usg i clexane 40. Sama nie wiem bo troche tej krwi było. Bede zaraz próbować dzwonić do lekarza . Kurde boje sie ze znowu stracę swoje maleństwo.

reklama
Dzwonilam do lekarza narazie jest poza Warszawa ale po południu koło 3 bedzie to mnie przyjmie. Mysle ze juz po wszystkim .

Lilia, moje hrabiny @ po nieudanym transferze zawsze się ciągły, do tego były obfite i dość bolesne. Każdy organizm jest inny a tym bardziej teraz kiedy przyjmujemy dodatkowo końskie dawki hormonów.

Jogo, wszystko będzie dobrze, musi być dobrze. Może to mały krwiaczek który często powstaje po transferze, niektóre dziewczyny piszą że mają takie przypadki. Trzymam kciuki

Kikifish, do lutego jeszcze 3 tygodnie, zdążysz ją zbić, zwiększ sobie dawkę euthyroxu, np, przez 7dni bierz 137,5 (100+połowa 75) a może nawet 150mg, (nie wiem jak Twoja tarczyca reaguje na leki) zrób tsh i sprawdź czy spada i czy nie trzeba jeszcze dołożyć. Tą nową dawkę wzięłabym po dniu kiedy będziesz miała 100mg. A może zadzwoń do lekarza i zapytaj się jaką dawkę masz brać, może Twój się zna, nie tak jak mój :baffled:.

Lilia ja miałam bardzo dziwny @ po nieudanym transferze, bolesny obfity i 'przerywany' - niby się kończył i jeszcze na chwilę wrócił ;-) Myślę że to normalne o ile nie ma innych dolegliwości typu gorączka.

Jogo trzymam kciuki żeby wszytko było OK.

reklama
Do góry