reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Z każdym dniem zbliżającym mnie do testowania robię się coraz bardziej niecierpliwa. Tak mnie w ten weekend dopadł brak cierpliwości, że byłam skłonna robić test, mając świadomość, że nic jeszcze na tym etapie nie wykryje. Na szczęście się powstrzymałam. Wczoraj przy porządkach domowych musiałam się nieco przeforsować, bo wieczorem czułam lekko jajniki, a dziś rano każdy mięsień, jakbym po gimnastyce była. Poza tym mam objawy typowo przedokresowe, czyli ból piersi i takie ćmienie w podbrzuszu. Trochę mnie to niepokoi, choć wciąż mam nadzieję, że u mnie okażą się przesłankami ciąży.
Jeszcze 4 dni...

Józwa - czym bliżej testowania tym gorsze samopoczucie, niestety. Zważywszy na Twój progesteron o którym czytałam na zakwalifikowanych i Twoje objawy to ja wiem jak będzie :tak::-) Życzę Ci dużo spokoju.

_Infinity_, majka201 - powodzenia na jutrzejszych wizytach :-)

STYCZEŃ:

13: _Infinity_ - kontrola + ustalenie daty transferu
13: majka201 - pierwsze podgladanko

14: Lilia♥ - wizyta w nowej klinice
15: GizaS - wizyta u endokrynologa
15: Kinga_1 - po udanym seksie :)... transfer
16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
16: Józwa - wysoka beta
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: Lilia♥ - wizyta w starej klinice
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Madzia76 - punkcja

Ostatnia edycja:
Lilli- dziekuje za wsparcie :)
Kola2 ja lecze sie w artvimed polecila mi ta klinike moja dobra ginekolog. Naczytalam sie mnustwo dobrych jak i zlych opini o dr. Ch ale mi odpowida jako lekarz i mu zaufalam widze ze nie naciaga specjalnie na drogie badania szczerze powiedzial ze nie zakwalifikowali sie do projektu rzadowego i zebym sobie przemyslala dobrze wybor kliniki. Jesli chodzi o samego lek to naprawde nie mozna sie do niczego przyczepic, mily, zyczliwy, cierpliwie odpowiada na kazde pytanie i cena in vitro u nich tez nie jakas wygorowana bo 9600zl .
Mmm- ja tez pierwszy raz sie stymuluje codziennie od tyg biore gonapeptyl a od trzech dni wieczorem pergoveris ktory trzeb mieszac masakra jakas. Jak robilampierwszy raz to tak mi sie rece trzesly ze o malo nie rozbilam buteeczek z plynem. A dzisiaj juz jak profesjonalistka :) ja ogolnie nie boje sie zastrzykow i robie sama a le jak moj m to widzi to prawie mdleje haha eh ci faceci!!!!!!
Dziewczyny co do wieku to co za znaczenie on ma skoro ja mam 26 l a i tak borykamy sie. Tym samym problemem. Oby nam sie tylko udalo to wiek pojdzie w zapomnienie.

kasik36 dlatego ty jestes mlodziutka... he he :-)

To prawda im blizej testowania tym czlowiek sie bardziej boi... przynajmniej ja tak mialam... pierw chcialam szybko wiedziec czy sie udalo a potem najlepiej to odwlekac...:tak:

Olusia mojej koleżance cień cienia wyszedł już 6 dni po transferze, ja też chyba kupię na allegro te testy o czułości 10 i będę wcześnie testować... znając siebie nie zniosę czekania

reklama
Do góry