kasik36
Fanka BB :)
Olusia kusząca propozycja ;-)
Mój M zawsze podaje mi takie przykłady i ma pretensje do świata, że w tych rodzinach źle się odżywają, nie biorą suplementów diety, palą, piją, nie dbają o higienę itp. a my choć byśmy stawali na głowie nie możemy zostać rodzicami:-( Pamiętam jak kilka miesięcy temu kazałam M rzucić palenie (całe szczęście rzucił) to od razu podał mi przykład naszych trzech znajomych, facetów grubo po 40-tce a nawet dobijających do 50-tki, którzy palą jak smoki i właśnie albo zostali tatusiami albo niedługo nimi będą. Takie to niesprawiedliwe jest ... Planuję zacząć stymulację 29/30 stycznia ale wiadomo co Bóg robi z naszymi planami
Józwa przykro mi kochana ale może jest jeszcze nadzieja. Może powtórz betę za 2 dni bo tak jak pisała Molla u niej bardzo późno beta wykazała ciąże.
Mój M zawsze podaje mi takie przykłady i ma pretensje do świata, że w tych rodzinach źle się odżywają, nie biorą suplementów diety, palą, piją, nie dbają o higienę itp. a my choć byśmy stawali na głowie nie możemy zostać rodzicami:-( Pamiętam jak kilka miesięcy temu kazałam M rzucić palenie (całe szczęście rzucił) to od razu podał mi przykład naszych trzech znajomych, facetów grubo po 40-tce a nawet dobijających do 50-tki, którzy palą jak smoki i właśnie albo zostali tatusiami albo niedługo nimi będą. Takie to niesprawiedliwe jest ... Planuję zacząć stymulację 29/30 stycznia ale wiadomo co Bóg robi z naszymi planami Józwa przykro mi kochana ale może jest jeszcze nadzieja. Może powtórz betę za 2 dni bo tak jak pisała Molla u niej bardzo późno beta wykazała ciąże.
Ostatnia edycja:
he he nio zobaczymy co reszta dziewczyn powie....