reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Olusia kusząca propozycja ;-):-D Mój M zawsze podaje mi takie przykłady i ma pretensje do świata, że w tych rodzinach źle się odżywają, nie biorą suplementów diety, palą, piją, nie dbają o higienę itp. a my choć byśmy stawali na głowie nie możemy zostać rodzicami:-( Pamiętam jak kilka miesięcy temu kazałam M rzucić palenie (całe szczęście rzucił) to od razu podał mi przykład naszych trzech znajomych, facetów grubo po 40-tce a nawet dobijających do 50-tki, którzy palą jak smoki i właśnie albo zostali tatusiami albo niedługo nimi będą. Takie to niesprawiedliwe jest ... Planuję zacząć stymulację 29/30 stycznia ale wiadomo co Bóg robi z naszymi planami

Józwa przykro mi kochana ale może jest jeszcze nadzieja. Może powtórz betę za 2 dni bo tak jak pisała Molla u niej bardzo późno beta wykazała ciąże.

Ostatnia edycja:
reklama
Józwa - strasznie to przykre ; ( aż smutej mnie dopadł. Wynik jest jednoznaczny ? Bo tak jak piszą dziewczyny może do zagniezdzenia doszło później i jest za wcześnie na bete.

Madzia na kiedy mniej więcej masz przewidziana punkcje? Pewnie będziemy w podobnym czasie transferować jeśli wszydtko dobrze pójdzie ;) i jeszcze Mmm też się teraz syymuluje. Dxiewczyny mam jesxcze pytanko od kiedy przed transferem idstawilyscie kawe?

majka201 - przyznam się, że ja przed transferem nie odstawiłam kawy, ale ja piłam w małych ilościach ( czasami jedną). Ale faktycznie w zasadzie od stymulacji powinnaś odpuścić.

Jóźwa - tak mi przykro. Nie łam się wszystko co dobre jest przed Tobą:)
Lilia - dlatego ja Ci napisałam, że nie dałabym sobie wkręcić że Cię nie zakwalifikują. Ale z drugiej strony chciałabym być w klinice któej zależy na wynikach bo w swojej tego nie widzę... Nie wiem czy rozumiesz mój punkt widzenia... Wogóle uważam, ze nie macie tego problemu więc nie denerwuj się na wyrost.
majka leczysz się może u Przybycienia?

Dziewczyny - co do spotkania - jak nie będzie to na 3 stawach to ja mogę być najwczesniej o 17

reklama
Do góry