reklama
Dorotav mocno trzyman kciuki. Oby szybko zlecialo do 16 i abyś od dziś cieszyła sie upragnioną ciążą. Kola2 ja płace 9600 w klinice i mam w sumie wszysyko. Caly pakiet ifv tzn. lekarstwa, usg, badania hormonów, ten scraching. Nawet mojemu m robili ostatnio badania z krwi i nic nie placilam ; ( co mnie mile zaskoczyło. Z klinikijesrem zadowolona lekarz naprawdę godny polecenia. A xzy jego leczenie będzie skuteczne to się okaże.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Dorotav - trzymam kciuki za betę
Zaczynam się powoli martwić, że moja stymulacja nic nie da. Wy miałyście jakiekolwiek objawy stymulacji, a ja nic nie odczuwam, żadnych objawów. Może to i dobrze, bo lepiej się czuję, ale mam wrażenie jakby mój organizm nie reagował na leki:-(
Zaczynam się powoli martwić, że moja stymulacja nic nie da. Wy miałyście jakiekolwiek objawy stymulacji, a ja nic nie odczuwam, żadnych objawów. Może to i dobrze, bo lepiej się czuję, ale mam wrażenie jakby mój organizm nie reagował na leki:-(
Fusun
Fanka BB :)
Dorotav - trzymam kciuki za betę
Ja tak miałam za trzecim razem. Nie miałam żadnych objawów. Ale to dobrze, bo objawy wcale nie są fajne. Przy dwóch pierwszych stymulacjach miałam bolące jajniki, ogromny brzuch i lekką hiperstymulację. A tym razem nic (leki były trochę inne - może to dlatego) i to było na plus, nie na minus:-)
Kola - moja opinia - dr Przybycień, jest bardzo kompetentnym lekarzem - zna nawet tematykę immunologiczną. Dodatkowo jest super człowiekiem. Co do Gyncentrum to idą schematem i to mnie wnerwia to raz. Jeśli chodzi o lekarzy to dla takiego przypadku jakim jestem ja nie mają pomysłów albo nie chcą ich mieć. Wszystkich traktują tak samo... Nie są elastyczni - mimo moich próśb nie zgodzili się na hodowanie moich zarodków do blastocysty mimo, że miałam ich 12. Lekarze są małomówni i trudno wyciagnąć z nich jakiekolwiek informacje.
Co do AMH to robicie to w konkretnych dniach cyklu tak? I przy braniu antyków rozumię, że nie można takich badań wykonać
Zuzia - jestem Ci wdzięczna do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej
co do spania to ja w ciąży nie jestem a chodzę jak zombi
Dorota - kciuki przeogromnie mocno zaciśnięte
Co do AMH to robicie to w konkretnych dniach cyklu tak? I przy braniu antyków rozumię, że nie można takich badań wykonać
Zuzia - jestem Ci wdzięczna do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej
Dorota - kciuki przeogromnie mocno zaciśnięte
Ostatnia edycja:
Niepokorna
Ja juz po Usg...uslyszalam najpiekniejszy dzwiek w moim zyciu...bicie serduszka mojego malenstwa
jest tylko jedno
ciaza prawidlowa...jestem megaaaa szczesliwa 
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Fusum, w takim razie mam nadzieję, że u mnie też będzie na taki duży plus, że nie odczuwam objawów
Niepokorna - gratuluję
Wyobrażam sobie Twoje szczęście
Zazdroszczę ogromnie - w pozytywnym znaczeniu oczywiście:-)
Niepokorna - gratuluję
Zuzia2011
Ja juz po Usg...uslyszalam najpiekniejszy dzwiek w moim zyciu...bicie serduszka mojego malenstwajest tylko jedno
ciaza prawidlowa...jestem megaaaa szczesliwa
![]()
Niepokorna - a to ci niespodzianka - ja bylam pewna ze blizniaki

Zula - nie ma za co
reklama
Dorotav kciuk mocno zacisniete
Masz jakies objawy?? Robiłaś sikańca??
Wiecie co ja się chyba bradziej boje się pozytywnej bety niż negatywnej.... Po negatywnej moj świat się nie zawali i będzie wszystko tak samo a pozytywna zmieni wszystko.... Zaczynam mieć stresa przed tym że może się udać... Mam chyba odwrotnie niż wy
Wiecie co ja się chyba bradziej boje się pozytywnej bety niż negatywnej.... Po negatywnej moj świat się nie zawali i będzie wszystko tak samo a pozytywna zmieni wszystko.... Zaczynam mieć stresa przed tym że może się udać... Mam chyba odwrotnie niż wy
Podziel się: