reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorotav mocno trzyman kciuki. Oby szybko zlecialo do 16 i abyś od dziś cieszyła sie upragnioną ciążą. Kola2 ja płace 9600 w klinice i mam w sumie wszysyko. Caly pakiet ifv tzn. lekarstwa, usg, badania hormonów, ten scraching. Nawet mojemu m robili ostatnio badania z krwi i nic nie placilam ; ( co mnie mile zaskoczyło. Z klinikijesrem zadowolona lekarz naprawdę godny polecenia. A xzy jego leczenie będzie skuteczne to się okaże.

Dorotav - trzymam kciuki za betę:)
Zaczynam się powoli martwić, że moja stymulacja nic nie da. Wy miałyście jakiekolwiek objawy stymulacji, a ja nic nie odczuwam, żadnych objawów. Może to i dobrze, bo lepiej się czuję, ale mam wrażenie jakby mój organizm nie reagował na leki:-(

Dorotav - trzymam kciuki za betę:)
Zaczynam się powoli martwić, że moja stymulacja nic nie da. Wy miałyście jakiekolwiek objawy stymulacji, a ja nic nie odczuwam, żadnych objawów. Może to i dobrze, bo lepiej się czuję, ale mam wrażenie jakby mój organizm nie reagował na leki:-(

Ja tak miałam za trzecim razem. Nie miałam żadnych objawów. Ale to dobrze, bo objawy wcale nie są fajne. Przy dwóch pierwszych stymulacjach miałam bolące jajniki, ogromny brzuch i lekką hiperstymulację. A tym razem nic (leki były trochę inne - może to dlatego) i to było na plus, nie na minus:-)

Kola - moja opinia - dr Przybycień, jest bardzo kompetentnym lekarzem - zna nawet tematykę immunologiczną. Dodatkowo jest super człowiekiem. Co do Gyncentrum to idą schematem i to mnie wnerwia to raz. Jeśli chodzi o lekarzy to dla takiego przypadku jakim jestem ja nie mają pomysłów albo nie chcą ich mieć. Wszystkich traktują tak samo... Nie są elastyczni - mimo moich próśb nie zgodzili się na hodowanie moich zarodków do blastocysty mimo, że miałam ich 12. Lekarze są małomówni i trudno wyciagnąć z nich jakiekolwiek informacje.

Co do AMH to robicie to w konkretnych dniach cyklu tak? I przy braniu antyków rozumię, że nie można takich badań wykonać:)

Zuzia - jestem Ci wdzięczna do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej:) co do spania to ja w ciąży nie jestem a chodzę jak zombi:(

Dorota - kciuki przeogromnie mocno zaciśnięte:)

Ostatnia edycja:
Fusum, w takim razie mam nadzieję, że u mnie też będzie na taki duży plus, że nie odczuwam objawów:)
Niepokorna - gratuluję:) Wyobrażam sobie Twoje szczęście:) Zazdroszczę ogromnie - w pozytywnym znaczeniu oczywiście:-)

Ja juz po Usg...uslyszalam najpiekniejszy dzwiek w moim zyciu...bicie serduszka mojego malenstwa :) jest tylko jedno ;) ciaza prawidlowa...jestem megaaaa szczesliwa :)

Niepokorna - a to ci niespodzianka - ja bylam pewna ze blizniaki:szok: taka wysoka bete mialas - a jednak sie nie ma co nastawiac i sugerowac ta beta. Ale domyslam sie ze szczescie przeogromne no i ze wszystko w porzadeczku - Gratuluje Mamusiu spokojnej ciazy.

Zula - nie ma za co:) Mozesz odwdzieczyc sie dwoma kreseczkami na tescie;-)

reklama
Dorotav kciuk mocno zacisniete:) Masz jakies objawy?? Robiłaś sikańca??

Wiecie co ja się chyba bradziej boje się pozytywnej bety niż negatywnej.... Po negatywnej moj świat się nie zawali i będzie wszystko tak samo a pozytywna zmieni wszystko.... Zaczynam mieć stresa przed tym że może się udać... Mam chyba odwrotnie niż wy:(

Do góry