reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

kola2 kochana jak tylko skoncze szykowac obiad i bede miala chwilke to opisze ci moja opinie o gyncentrum;-)
zula5- ta diagnostyka to po sprawdzeniu numeru telefonu to jest ten sam numer co puls med wiec to chyba o jednym pisalysmy. ale moze zadzwon na ten numer i sie doweisz czy dalej aktualna ta promocja
magdzia76- kochana zdradz swoj sekret jak udalo ci sie zbic te cholerne tsh, mnie wzrosło do 4,02 mimo dawki euthyroxu 75 i 100 naprzemiennie, teraz od niedzieli biore 125 mg i chce spr we wtorek czy choc troche spadło, i gratuluje pecherzykow, powodzenia w daleszej stymulacji

reklama
Madzia 76 ja mialam progesteron 2.54 w dniu podania owitrelle i lekarz powiedzial ze w takim wypadku nie bedzie transferu po powinien byc max 1.8... Ale to podobno zalezy od tego jakim sie idzie protokolem...

Madzia76 a który to twoj dzień vstymulacji? Poszlas równo. Aż się zmartwilam bo ja wczoraj miałam 7 dzień i msm dopiero 12 mm największy pecherzyk :/ mam nadzirje że jeszcze urosna! Ja msm termin punkcji na 21 ale to się dopieto okaże więc może nawet w ten sam dzień będziemy miały ;) podgladanko też msm w sobote.

Majka201: nie zamartwiaj sie na zapas, ja mialam podobnie nawet lekarz przy podgladanku powiedział ze max 4 pecherzyki bedą sie nadawać. Po punkcji dowiedziałam się ze pobrano aż 15 komóreczek :) wiec spokojnie niech sobie rosną :) Cyrynjanka: jak po wizycie? Daj znać :)

Dorotav kciukasy za wyspka bête!
niepokorna odezwij sie zaraz po wizycie i opowiedz jak wrażenia z podsłuchiwania serduszek kruszynek:)

Ann.k1 co tam u ciebie? Kiedy masz usg? Mam nadzieje ,ze wszystko dobrze.

Majka201 a ty coś wspominałaś, że w tym artvimedzie płacisz 9600 tak? co się w tym zawiera? i jesteś z nich póki co zadowolona tak?

kikifish87 no własnie nie wiem jak. Jak do tej pory nie miałam problemów z tarczycą (przynajmniej tak mi się zdawało) zaczęłam brac eutyrox 25 jakieś 4 tyg. temu i samo spadło. Może pobierz jeszcze troszke tą wiekszą dawkę i też spadnie trzymam kciukaski.

Co do moich pecherzyków to faktycznie pryznam ze wyhodowały się takie ładniusie oby tylko nie pekły za szybko.

Józwa przykro mi, że to nie była jeszcze Twoja chwila, ale ona w końcu nadejdzie.

Wszystkim mamusiom gratuluję. Trzymam kciuki za dziewczyny po transferach, żeby maluchy zostały z mamusiami.

Lilia pytałaś, co u mnie - miło mi ;-). Czekam na @, potem się okaże, czy zmiany po punkcji się wchłonęły, jeśli tak- stymulacja w marcu. ;-)

Mało się odzywam, bo mam dużo pracy, ale jestem w Wami.

Majka201 nie martw się ja przy pierwszej stymulacji w 6 dniu tez miałam takie 12 mm a finalnie pobrano 10 i wyszło z nich 5 blastków. Spokojnie rób sobie zastrzyki i nie martw się bedzie dobrze. Może faktycznie punkcję będziemy miały w ten sam dzień.

reklama
Fasun i Milagros - dziękuję troszkę mnie uspokoiłyście z tą betą 3 dpt. Podchodziłam na cyklu naturalnym i nie dostałam faktycznie żadnego zastrzyku przed criotransferem.

Dorotav - trzymam kciuki za wysoką i tylko taką betę.

A ja po dzisiejszej zmianie dawkowania leków narzuconej przez lekarza, by zwiększyć mój progesteron bo wyszedł prawie 17 (czyli podobno za mały) - dawka została zwiększona o 100% dostałam jakiegoś uczulenia!!!! No i dodatkowo luteina dopochwowa się ze mnie wylewa!
Może jak będę leżała to coś zostanie w środku.

Do góry