reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie

Miałam małe problemy z netem, a Wy tu tyle napisałyście....Troszke zajęło mi nadrabianie z dwóch dni..

Kasik36 - z tym gipsowym odlewem pochwy to jak najbardziej prawda hihi :) - po tylu luteinach nie może być inaczej.

Almek - ja leczę się w Warszawie, dr Pałaszewski

Minni27, Niepokorna, Cyryjanka - cieszę się z Wami :)

Dorotav - strasznie mi przykro :(. Trzymaj się kochana.

Ann.k1 - bardzo mi przykro.

mmm... - Ja też panicznie bałam się kłucia, ale niebyło najgorzej. Będzie dobrze :). Ale zastrzyki podawał mi M. Sama nie dałabym rady. A Ty dajesz :).

Bziumelka - ja chwilami mam podobnie, ale zaczęło sięod zwiększenia dawki progesteronu :(. Luteina 50 mg 3x8 dziennie dopochwowa i3x4 dziennie podjęzykowa. Masakra jakaś. Ale to nic, chcemy by maluszki zostały z Nami przecież. 7dpt wypada mi 20.01 dwa dni wcześniej od Ciebie.

Za wszystkie kobietki przed punkcją trzymam kciuki :).

Dopadło mnie znów przeziębienie chyba, mam stan podgorączkowy 37,2 co mnie martwi, żadnych plamień, które mogłyby wskazywać na to, że nastąpiła implantacja, nic kompletnie nic :(. A dziś już 5 dzień po transferze 2blastocyst.

reklama
Dzięki Dziewczyny :) Doktor powiedział, ze właściwie już 3 miesiące jestem antykach, ostatni miesiąc klasyczna antykoncepcja, a wcześniej orgametril, który mocno wycisza pracę jajników, więc trzeba uważać z dawkowaniem

Mmm no tak 23 to czwartek a ja mam we środe ;)
A lekarz mówił czy bedziesz mieć podawane trzy dniowe czy pięcio? Mój powiedział' że chciał by podać blastki pięcio dniowe jeśli wszystko dobrze pójdzie. Mówi, że wtedy jest większa szansa bo będzie widać które zarodki przetrwają i są najlepsze. Teraz dopiero zacznie się nerwówka czy komórki dojrzałe, czy się zapłodnią i powdzielą eh ten nasz los...... Doktorek powiedział jeszcze, żeby się wyluzowała i podeszła do tego na spokojnie - wtedy jest większa szansa powodzenia. Łatwo powiedzieć, gorzej zrobić :/ Jeśli będe mieć podane pięcio dniowe blastki to mam 37% szans chwytam się tego jak tonący brzytwy!!!!!

Bziumelka - ja chwilami mam podobnie, ale zaczęło sięod zwiększenia dawki progesteronu :(. Luteina 50 mg 3x8 dziennie dopochwowa i3x4 dziennie podjęzykowa. Masakra jakaś. Ale to nic, chcemy by maluszki zostały z Nami przecież. 7dpt wypada mi 20.01 dwa dni wcześniej od Ciebie.
.

Agitek to musisz jako pierwsza przerwac zla passe co znowu nastala na forum...

Bziumelka a myslisz ze to luteina powoduje tobie te nudnosci?

Olusia nie widze innego powodu co moze powodowac nudnosci, a jak nie to to moze te zastrzyki.... Cholerka wie jeszcze nigdy az tak nie mialam. A do tego jeszcze cos mi sie w glowie kreci i jak patrze na efekty uboczne duphastonu to tam takie sa wiec mysle ze to jest przyczyna.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry