reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

bziumelka mocno trzymam kciuki ,mam nadzieje ze sie mylisz w przeczuciach, i mile sie zaskoczysz:tak:
gizas powodzenia na wizycie, co do recept to mysle ze bez problemu dostaniesz, a jezeli ty masz dzis wizyte tzn ze dr.M wrocil z urlopu?
zuzia-powodzenia na usg,wyobrazam sobie jak piekna to musi byc chwila
majka201 &&&&&& za komoreczki
jo.m to juz za nie dlugo bedzisz konczyla antybiotyk i co dalej planujesz?

ja bylam dzis znow na tsh i wynik kolo 16, mam nadzieje ze choc troche spadlo...teraz czekam na @ i od 2 dc zaczne stymulacje do crio. jezeli dostane blogoslawienstwo od lekarza przy tym tsh:-(

reklama
Jo.M. jak dobrze rozumiem Ty tez korzystasz z komórek dawczyni...a myślałam,że tylko my jesteśmy takimi desperatami ....Jesteś na własnym cyklu czy na sztucznym? Mnie już 5 miesiąc trzymają na estrofemie i dupfastonie. Kiedy będziesz miała transfer?

Buzimekla kciuki zaciśnięte za wysoką betę :-)
majka owocnej puncji Tobie życzę i szybkiego dochodzenia do siebie.

A do mnie właśnie zadzwoniła Pani z kliniki i jutro 10.20 mam transfer, wiec tak jak by od jutra będę "prawie w ciaży"

Cześć dxiewczyny. Ja już po, pobrali 12 komórek. Ale jeszcze nic nie wienlm jakie są. Punkcja ok odlecialam Tak, ze nawt nie wiem kiedy ;)

Bziumelka
- ja mam z diagnostyki kartę. Żeby się zalogować na necie na wyniki musisz wpisać dane z kartki dodatkowej ( tam jest hasło i nick do wpisania). Tam od razu widać zlecenie, które złożyłaś.

No właśnie to wpisuje ale nie chce sie zalogować ale pewnie musze poczekać aż pierwszy raz cos tam wklepia bo ja oddawalam krew tylko w punkcie i ona tam nic do kompa nie wpisywala tylko na kartke wiec pewnie jak dojdzie to do labo to dopiero mi to aktywują.. No coż sprobuje się do nich dodzwonić i dowiedzieć co i jak. Niby jestem spokojna tego jaki wynik zobacze ale mimo wszystko emocje są aż mi się w głowie kręci i czuje się jak pijana:)

Majka super wynik teraz &&& za seksik na szkielku:-)

Ostatnia edycja:
Lilia już zaciskam kciuki za Twoją operację, będzie dobrze!!! tylko tęsknić będziemy za Tobą :-(kto nam będzie kalendarz uzupełniał :-)
Genna bardzo się cieszę, że masz takie super wyniki:tak:
Zuzia dziś wielki dzień &&& wracaj szybko i opowiadaj :-)
Jogo jak tam dziś się czujesz mam nadzieję, że uczulenie mija no i mąż zadzwonił!!!
Bziumelka za wysoką betę niech Cię wynik z nóg zwali :-)
Majka kciukam za dzieciaczki niech się pięknie dzielą!!!
Madzia &&& za transfer:tak:
Kinga jak się dziś czujesz przeszły trochę nerwy? powiem Ci, że ja zawsze miałam niski prg ale teraz sobie dawki takie dowaliłam, że miałam ładny wysoki, ale dr powiedział, że w 3 dpt wynikiem nie trzeba się sugerować w tak wczesnym etapie:tak:&&& za wysoką betę :-)

Jeszcze nie wiem ile podam około 13 mam zadzwonic i zapytać jak sie dzielą i jakiej są klasy ale chyba to ile podamy to jutro w klinice juz zadecydujemy.

majka fajny wynik 12 komóreczek oby teraz tylko wybrali te najlepsze.

Witajcie - a tu snieg za oknem.... zrobilo sie bialo.... moze pojde lepic bałwanka....
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Bziumelka trzymam kciuki za wysoka bete !!:tak:

agitek - trzymam kciuki za twoja bete....:-)

Madzia76 - Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Zuzia - trzymam mocno kciuki za wizytę.

Madzia 76 to teraz trzymam kciuki za transfer i zeby fasolka zostala z toba na 9 miesiacy.... ;-)

majka201 niezly wynik to teraz niech sie ladnie zaplodnia i dziela... ;-)

reklama
Dziewczyny, za wszystkie szczerze trzymam kciuki :tak:
a tak z ciekawości, jak u Was jest z tym kto wie o sposobie zapłodnienia? Ostatnio rozmawialyśmy z koleżankami i wyszło, że większość par się kryje ztym, ze w ogóle ma problem, ze myśli o in vitro. Myślicie, ze to wynika ze strachu przed ostrazcyzmem czy jak?...

Do góry