reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz wcześniej w innej klinice leczyl go urolog, ale tego hormonu nie musiał robić. Jedyne co mial zalecone to łykać androvit i inne suplementy. No to ciekawa jestem co na ten wynik powie mój lekarz, może jak trochę podleczymy męzusia to uda sie naturalnie :-),mhm fajowo by było hihi
Wiesz co ci powiem? u mojego też było kiepskie nasienie tak między 1 a 3,5 mln/ml i wyobraż sobie patrzę na mój wypis po transferze a tam ponad 12 mln byłam w szoku i nie wiem skad to się wzieło! nie brał żadnych witamin, suplementów, zupełnie nic!

reklama
dostałam resztę wyników z diagnostyki
p/c p antygenom jajnika - ujemne
ANA 1 - ujemne
p/c p kardiolipinie IgG - 3,60 GPL, p/c p kardiolipinie IgM - 3,81 MPL nie mam norm, może wiecie jakie są, bo nie wiem czy te wyniki są dobre czy nie ?
Dorotav podaję normy: p/c p kardiolipinie IgG
0-10 wynik ujemny
10-20 wynik słabo dodatni, nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego
powyżej 20 wynik dodatni
p/c p kardiolipinie IgM:
0-20 wynik ujemny
20-40 wynik słabo dodatni, nie dający podstaw do rozpoznania pełnoobjawowego
powyżej 40 wynik dodatni

czyli Twoje wyniki są jak najbardziej ok :tak:

dzień dobry wszystkim :)

Lalka ja jestem na tym samym etapie co Ty - ale betę zrobię pierwszą w poniedziałek (10dpt) i też będę z drżącym sercem na wynik czekała - lekarz zalecił betę w środfę (12dpt) zrobić dlatego zrobię dwie ;)

reklama
Esiek, Mammoni, Juhasek87 - powodzenia na jutrzejszych wizytach. Czekamy na info.

Foote - &&&&&&&&&&& za I weryfikację.

LUTY:

24: Mammoni - podglądanko
24: Esiek - kolejna wizyta kontrolna
24: Juhasek87 - kolejne podglądanko
24: Foote - I weryfikacja

25: Asita
- wizyta
25: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
25: kasik36 - II weryfikacja bety
25: solostar29 - punkcja
26: Bzibziok - wysoka beta
26: Juhasek87 - wstępna data punkcji
27: lenkabar - pierwsze spotkanie z dzidzią
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
28: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

1: kasik36 - III weryfikacja bety
3: mmm… - udane crio
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
5: Bziumelka - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
8: maaagdzik - wysoka beta
17: Anulla28 - wizyta kontrolna

Olusia - ja wciąż czekam na info :-)

Bzibziok - ​co u Ciebie?? Jak się czujesz??

Ostatnia edycja:
Do góry