reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Kate_p7 świetna wiadomość :)

Dorotka super ze beta rośnie :)

Ladygodiva super ze masz plan i to jak widzę nie jeden :)

Olusia cieszę się że choroba mija

Aisa79 może piłkarz będzie ;)

A ja oddałam dziś nasionka M do badania. Jutro wynik, ale martwię się już bo po 3 dniach abstynencji jest na oko tego bardzo mało. Jakby tam napluł :(

Asia_77, to tylko tak Ci się wydaje, że tam tak malutko :-), a zobaczysz chłopaczków będą miliony :tak:

reklama
Hess ale bzdury ci opowiadają lekarze ! teraz zanim masz małe żylaki to rób skleroterapię. Lepiej wcześniej i skleroterapią niż wywali ci później całą nogę i tylko laser będzie wchodził w grę lub co gorsza inwazyjne zabiegi ! :sorry2: U mnie zylaki też są genetyczne w rodzinie,a po ciąży wywaliło mi strasznie ! :crazy:Odkąd pamiętam miałam z tyłu na obu nogach pod kolanami, a teraz doszły jeszcze z boku na łydce i z przodu na udzie na lewej nodze. Już byłam u naczyniowca na usg żył i w połowie listopada mam skleroterapię (nareszcie, bo już patrzeć nie mogę na te nogi :-(). Jedna żyła na udzie kwalifikowałaby się nawet do lasera ale postanowiliśmy, że spróbujemy sklero-może uda się ją zamknąć i nie odnowi się bo jak nie to laser mnie czeka, a to już droższa sprawa. Mi chirurg powiedział, że im mniejsze żylaki i wcześniej weźmiemy się za nie tym lepiej :-)

sakatynka - tak faktycznie, jakoś wcześniej napisałam posta niż przeczytałam Twojego :D

calineczkaa - ja też bym chciała już, ale to jeszcze jeszcze.....choć myślę, że teraz to czas szybko zleci.

elleni - też tak myślałam, że mi kit wciskają, powinnam iść prywatnie i zrobić, ale tak to czasem jest, że człowiek się zbiera i zbiera.....a teraz to chyba chwilowo za późno?!

Aisa77 dla zdrowego mezczyzny tak krotki czas wstrzemiezliwosci nie powinien miec negatywnego wpływu na zołnierzy, ilosc ml zawsze jest mniejsza im czas jest mniejszy ale glownym parametrem jest ilosc żołnierzy mln/ml i ja mysle ze wszystko bedzie dobrze;-)

elleni - też tak myślałam, że mi kit wciskają, powinnam iść prywatnie i zrobić, ale tak to czasem jest, że człowiek się zbiera i zbiera.....a teraz to chyba chwilowo za późno?!

kochana teraz to najpierw ciąża,a później zajmiesz się nogami ale nie czekaj aż nogi będą fioletowe tak jak radził ci ten lekarz od 7 boleści :-):-p mi w drugiej ciąży mocno powychodziły i gdybym wcześniej zrobiła to teraz musiałabym iść drugi raz (choć nikt nie powiedział, że nie będę musiała kilka razy podchodzić do niej).
Skleroterapia nie jest jakoś specjalnie droga w porównaniu do lasera więc warto wcześniej to zrobić niż później 3 tys płacić za laser :]

reklama
Do góry