reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

aisa77 kiedy wyniki badan??

bubu 36 jajcow, jak ty je donosiłaś?? :szok: ja przy 23 nie mogłam siusiu zrobić;-( w dniu punkcji byłam w stanie im dopłacić, żeby ze mnie to wyjęli;-) szacun ;-)

dorotav nie rozumiem tych zależności hiperkowych ;-( coż taka chyba nasza uroda i tyle;-P
W ogóle zaczelam brac 50mg wit. B6, olej lninany i z wiesiłka w kapsułkach, wit.D, kw.foliowy ;-) cos dodac?? ale martwię się bo 2 dzień kapsułek i twarz mam tak czerwoną i pecze;-( a wiem ze oleje zaostrzają atopie, czy to prawda??bo może powinnam odstawić?? bo wyglądam jak bym się opalala na solarium w okularach:cool:

reklama
Lilia mialam tak samo jak Dorota z tym cetrotide.... :tak:masakra z tym lekiem.. brzuch czerwony, swedzial itp.. ja do tej pory biore fragmin... moze mi w koncu odstawi.. jutro sie popytam go....

bubu 36 jajcow niezle.... ;-)

kate_p7, no może za dużo tego oleju i lniany i z wiesiołka, albo za duże dawki, może być że po tym jesteś czerwona, hm ja takich objawów nie miałam, może odstaw na parę dni i spróbuj ale nie oba na raz tylko osobno i w mniejszych dawkach, zobaczysz co Cię uczula.
Brałam wit D 1000, wit.E 400 na endometrium, koenzym Q10 300mg, kwas foliowy 5mg, magnez z wit B6, aspifox (acard), inofem,

Ostatnia edycja:
Dzięki za przyjęcie do grona staraczków. U nas czynnik M brak żołnierzyków po leczeniu na poprawę drastyczne pogorszenie, więc zdecydowaliśmy się na dawce, leczymy się prywatnie. Olusia7982 witaj czy ktoś jeszcze jest z gyncentrum, jak twoje doświadczenie z klinika

dorotav biore oreaparol Femina, jedna kapsulka zawiera mieszaninę oleju wiesiolka i oleju lnianego w stosunku 2:1, wczoraj zaczęłam brac, a to by już dzisiaj tak szybko było?? no dobra zobaczymy, może przejdzie;-) albo cos mi się naprawia :-p

Olusia co do luteiny chodziło mi o to, że teraz po wywołaniu dostałam okres, ale czy teraz dostane normalnie, czy trzeba wywołać będzie znowu? bo mi nic lekarz nie kazał brac..i boję się ze teraz będę znowu czekac 40dni tylko postep będzie bo teraz sam przyjdzie:-p albo i nie:baffled:

reklama
kate_p7 ja mam na 15... :-) a odnosnie lutki to mysle ze powinnas dostac ja potem juz sama... ale wiesz roznie moze byc... jak ja bralam lutke na wywolanie @ to po miesiacu ponad dostalam sama... a moze pojdz na USG w srodku cyklu by zovaczyc czy byla owulka?

Do góry