aisa77 kiedy wyniki badan??
bubu 36 jajcow, jak ty je donosiłaś??
ja przy 23 nie mogłam siusiu zrobić;-( w dniu punkcji byłam w stanie im dopłacić, żeby ze mnie to wyjęli;-) szacun ;-)
dorotav nie rozumiem tych zależności hiperkowych ;-( coż taka chyba nasza uroda i tyle;-P
W ogóle zaczelam brac 50mg wit. B6, olej lninany i z wiesiłka w kapsułkach, wit.D, kw.foliowy ;-) cos dodac?? ale martwię się bo 2 dzień kapsułek i twarz mam tak czerwoną i pecze;-( a wiem ze oleje zaostrzają atopie, czy to prawda??bo może powinnam odstawić?? bo wyglądam jak bym się opalala na solarium w okularach
bubu 36 jajcow, jak ty je donosiłaś??
ja przy 23 nie mogłam siusiu zrobić;-( w dniu punkcji byłam w stanie im dopłacić, żeby ze mnie to wyjęli;-) szacun ;-)dorotav nie rozumiem tych zależności hiperkowych ;-( coż taka chyba nasza uroda i tyle;-P
W ogóle zaczelam brac 50mg wit. B6, olej lninany i z wiesiłka w kapsułkach, wit.D, kw.foliowy ;-) cos dodac?? ale martwię się bo 2 dzień kapsułek i twarz mam tak czerwoną i pecze;-( a wiem ze oleje zaostrzają atopie, czy to prawda??bo może powinnam odstawić?? bo wyglądam jak bym się opalala na solarium w okularach

masakra z tym lekiem.. brzuch czerwony, swedzial itp.. ja do tej pory biore fragmin... moze mi w koncu odstawi.. jutro sie popytam go....